Прес-конференція: відкриття каналу MTV Україна

9 Лютого 2006
1129
9 Лютого 2006
16:08

Прес-конференція: відкриття каналу MTV Україна

1129
Прес-конференція: відкриття каналу MTV Україна

MTV Україна  запрошує Вас прийняти участь у прес-конференції присвяченій відкриттю каналу MTV Україна (MTV Ukraine). MTV Україна (MTV Ukraine) є складовою частиною мережі MTV Networks Europe.

Офіційне відкриття самого прогресивного молодіжного каналу світу MTV в одній з найбільших країн Європи створює унікальну платформу для формування сучасної музичної культури України та надає нові можливості для українських виконавців та музикантів.

Спеціальними гостями прес-конференції є:

1.      Дін Посенинський - Віце-Президент, Генеральний Менеджер Групи  Ринків що розвиваються MTV Networks Europe
2.      Томас Г. Ер - Виконавчий директор фондації MTV Europe
3.      Геннадій Борисов - генеральний директор MTV Україна

Прес-конференція відбудеться у п’ятницю 10 лютого 2006  об 11:00  у прес-центрі інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна»  за адресою:  м. Київ, вул. Рейтарська, 8/5-а

Для акредитації та за додатковою інформацією звертайтесь: Денис Казван    моб. +38 067 573 4 573, оф. +38 044 492 89 04, e-mail: press@mtv.ua , www.mtv.ua

                                                       

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1129
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду