«Обозреватель» відтепер можна сміливо іменувати «Оглядачем»

9 Серпня 2005
2511
9 Серпня 2005
13:50

«Обозреватель» відтепер можна сміливо іменувати «Оглядачем»

2511
«Обозреватель» відтепер можна сміливо іменувати «Оглядачем»
Інтернет-видання «Обозреватель» оголосило про новий мовний режим – україномовний. Відтак тепер функціонуватимуть дві рівноправні версії „ОБОЗу”, а читачі зможуть вільно обирати комфортніший для себе мовний режим – повідомляє видання.

Редакція зазначає, що ретельно стежитиме за тим, аби «Оглядач» в оперативності не поступався «Обозревателю».

Адже на відміну від інших інтернет-видань, де україномовні версії освіжаються за вторинним принципом, оновлення україномовного „ОБОЗу” відбуватиметься одночасно з російськомовним варіантом сайту.

Втім, з української на російську і навпаки перекладатимуться майже всі матеріали сайту. Винятком слугуватимуть лише великі передруки та авторські публікації.

Окрім того, редакція також зазначає, що Коробова та Чорновіл «лунатимуть» мовою оригіналу.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2511
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду