Ющенко дзвонив батькам Тараса Процюка у річницю його загибелі

11 Квітня 2005
950
11 Квітня 2005
10:17

Ющенко дзвонив батькам Тараса Процюка у річницю його загибелі

950
Ющенко дзвонив батькам Тараса Процюка у річницю його загибелі
В другу річницю з дня загибелі в Іраку українського телеоператора Тараса Процюка, Президент Віктор Ющенкопоспілкувався телефоном із батьками загиблого. Наступного тижня Президент домовився зустрітися із Степаном та Дарією Процюк, аби обговорити питання допомоги його родині - повідомляє прес-служба глави держави.

Також співрозмовники обговорять можливість виплати родині компенсації з боку Сполучених Штатів. Президент повідомив, що цю тему за його дорученням порушували секретар РНБОУ Петро Порошенко у переговорах з американським командування під час відвідин Іраку та міністр закордонних справ Борис Тарасюк під час останнього візиту до США. Також, за словами В.Ющенка, цим питанням займається посольство України у Сполучених Штатах.

Тарас Процюк загинув 8 квітня 2003 року в Багдаді від пострілу американського танку. 28 березня цього року його батько звернувся з відкритим листом до Віктора Ющенка з проханням порушити питання загибелі Тараса під час візиту до Вашингтону та вирішити питання компенсації родині загиблого журналіста.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду