Ющенко буде вирішувати проблему компенсації родині Процюка чесним шляхом

1 Квітня 2005
783
1 Квітня 2005
11:00

Ющенко буде вирішувати проблему компенсації родині Процюка чесним шляхом

783
Ющенко буде вирішувати проблему компенсації родині Процюка чесним шляхом
Проблема матеріальної компенсації сім’ї загиблого в Іраку українського телеоператора Тараса Процюка має бути вирішена чесним шляхом. Про це заявив Президент України в четвер прес-конференції в Києві з американськими журналістами, повідомляє ІМІ, посилаючись на прес-службу Президента.

Глава держави запевнив, що готовий працювати «з цим нелегким питанням». Також він доручив міністру закордонних справ винести цю тему для обговорення на відповідному рівні.

За словами Президента, кілька місяців тому благодійний фонд «Україна-3000» запропонував сім’ї журналіста підтримку.

Як повідомлялося, кілька днів тому батько журналіста Степан Процюк звернувся до Президента з відкритим листом, де просив обговорити тему вбивства його сина під час його візиту до Вашингтону. Інтереси батьків Тараса Процюка представляє Інститут масової інформації.

За інформацією ІМІ, матеріальна допомога батькам журналіста припинилася кілька місяців тому. З Фонду "Україна 3000" їм виплачували 500 грн. щомісяця протягом одного року, за що вони висловлюють велику вдячність Віктору Ющенку.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду