Швеція підтримує Beetroot Academy та IT-освіту в Україні

Швеція підтримує Beetroot Academy та IT-освіту в Україні

12 Липня 2018
4333
12 Липня 2018
09:21

Швеція підтримує Beetroot Academy та IT-освіту в Україні

4333
Швеція підтримує Beetroot Academy та IT-освіту в Україні
Швеція підтримує Beetroot Academy та IT-освіту в Україні

Швеція підписала угоду про співробітництво із шведсько-українською неприбутковою організацією Beetroot Academy щодо трьохрічної програми підтримки, що має на меті розвиток ІТ-освіти в Україні.

Beetroot Academy, неприбуткова організація, що працює в сфері професійної ІТ-освіти, була заснована в 2014 році. Академія надає передові освітні послуги, що відповідають реальним потребам ІТ-ринку. Наразі, Beetroot Academy пропонує 6 ІТ курсів у 10 різних містах України, від Маріуполя на сході до Івано-Франківська на заході. На курсах використовується змішана методологія навчання та професійно викладається англійська мова. Для того, щоб збільшити шанси на успіх кожного студента, на курсах надаються також кар’єрні консультації.

У рамках програми співпраці, Beetroot Academy зможе подвоїти кількість ІТ-шкіл та розширити мережу до 20 локацій в країні, а також розробити нові ІТ-курси з розвитку технічних та комунікаційних навиків. Багато з цих шкіл відкриються в маленьких містах, у тому числі на сході України, що допоможе зміцнити економічний потенціал та конкурентноздатність невеликих міст України. Завдяки цьому співробітництву, тисячі українців зможуть отримати ІТ-освіту кожного року, що відкриє для них нові можливості для успіху в українському ІТ-секторі.

Підтримка Beetroot Academy є частиною більшої програми допомоги, яку Швеція надає Україні. Швецька допомога зосереджена на покращенні нормативно-правового регулювання для малого та середнього бізнесу, реформі банківського сектору, сприянні інноваціям та підприємництву. Ми переконані, що ІТ-сектор є одним з найбільш конкурентно спроможних в Україні і більше людей можуть отримувати економічні переваги від роботи в цьому секторі. Наша підтримка ІТ-освіти в Україні є важливим елементом просування інклюзивного економічного зростання в країні.

Посольство Швеції в Україні

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Посольство Швеції в Україні
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду