Тренди Faangs – ексклюзив від К7 media для учасників KMW 2018

Тренди Faangs – ексклюзив від К7 media для учасників KMW 2018

9 Липня 2018
912
9 Липня 2018
13:56

Тренди Faangs – ексклюзив від К7 media для учасників KMW 2018

912
Міжнародна медіаконсалтингова компанія K7 Media – Інтелектуальний партнер Kyiv Media Week, вже четвертий рік поспіль бере активну участь в медіафорумі і поділиться з його учасниками найновішими трендами та інсайтами глобальної телеіндустрії.
Тренди Faangs – ексклюзив від К7 media для учасників KMW 2018
Тренди Faangs – ексклюзив від К7 media для учасників KMW 2018

17 вересня менеджер з комунікацій K7 Media Девід Чіарамелла (David Ciaramella) виступить з презентацією «Тренди Faangs» (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google та Snapchat), в ході якої розповість про те, як ці шестеро найбільших гравців світу digital розвиваються в сфері креативу і створення успішного аудіовізуального продукту.

Учасники KMW дізнаються про особливості розробки оригінального контенту для FAANGS і як це впливає на розвиток галузі в цілому. Також мова піде про різні підходи кожної із платформ, а найпоказовіші з них будуть проілюстровані цікавими кейсами шоу і серіалів.

«Ми раді знову співпрацювати з Kyiv Media Week. Ми з задоволенням слідкуємо за тим, як медіафорум росте та розвиває свій регіон, який все ще залишається в значній мірі незвіданим. Faangs – темні конячки, що продовжують створювати нові й цікаві виклики для глобального медіаринку. І хоча ніхто не знає чіткої формули успіху, всі його гравці постійно змушені шукати нові рішення для того, щоб бути успішними в on-line середовищі», – говорить Девід.

Презентація-скринінг «Тренди Faangs від K7 Media» відбудеться в перший день Kyiv Media Week (17 вересня) з 15:00 до 16:00.

K7 Media – Інтелектуальний партнер Kyiv Media Week – міжнародна медіаконсалтингова компанія, що проводить аналітичні дослідження про глобальні тенденції в індустрії контенту для великих світових медіа-брендів. K7 Media випускає щорічний звіт «Top 100 Traveling TV Formats» на основі своїх глибоких знань і досвіду в сфері телебачення та digital, а також складає індивідуальні звіти про шоу, серіали та дитячий контент для мовників, дистрибуторів, продакшн-компаній та digital-сектору.

Другий спеціальний захід від K7 Media – «Скринінг дитячого контенту» – відбудеться в середу 19 вересня, подробиці будуть повідомлені пізніше, слідкуйте за новинами на сайті KMW і офіційній Facebook-сторінці медіафоруму.

Kyiv Media Week 2018 відбудеться 17-21 вересня 2018 року в Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна). До 31 липня діє спеціальна ціна на реєстрацію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
912
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду