26 червня – конференція ОБСЄ зі свободи ЗМІ в Києві

25 Червня 2018
1355
25 Червня 2018
17:10

26 червня – конференція ОБСЄ зі свободи ЗМІ в Києві

1355
Конференція ОБСЄ зі свободи ЗМІ в Києві буде присвячена посиленню свободи і плюралізму засобів масової інформації в Україні вчаси конфлікту в країні та навколо неї
26 червня – конференція ОБСЄ зі свободи ЗМІ в Києві

Медіафахівці, представники уряду та громадянського суспільства, відомі міжнародні експерти та журналісти зберуться на одноденну експертну конференцію ОБСЄ в Києві, щоб обговорити свободу ЗМІ в країні під час конфлікту.

Під час п’яти експертних сесій заходу будуть розглядатися такі теми: забезпечення різноманіття та плюралізму медіа, протидія дезінформації та пропаганді, безпека журналістів, подолання «мови ворожнечі» та свобода художнього вираження.

Цю конференцію організовує Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ.

Журналісти запрошуються до висвітлення одноденної конференції, проте фото- і відео-зйомка дозволяється тільки під час вступної частини з 09:00 до 9:30 у вівторок, 26 червня, у Галереї Д12 (вул. Десятинна, 12).

Журналісти, які бажають висвітлювати конференцію, зобов’язані надіслати електронний лист із підтвердженням на адресу nicolas.ebnother@osce.org не пізніше понеділка, 25 червня, до кінця робочого дня. Для акредитації на заході необхідно буде представити дійсний документ, що посвідчує особу.

Усі запити на інтерв’ю під час заходу необхідно надсилати на адресу deniz.yazici@osce.org або телефонувати +43 664 859 0956.

Стежити за подією можна у Twitter за хештегом #FOMUkraine. Детальний порядок денний та біографії спікерів українською та англійською мовами доступні за посиланням.

Подія буде транслюватися наживо з перекладом українською мовою за посиланнямwww.osce.org/rfom/live.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду