До 26 червня приймаються заявки на участь у тренінгу «(Не)доступ до інформації. Як оскаржити в суді»

21 Червня 2018
715
21 Червня 2018
11:17

До 26 червня приймаються заявки на участь у тренінгу «(Не)доступ до інформації. Як оскаржити в суді»

715
ГО «Інститут масової інформації» запрошує адвокатів, медіа-юристів, громадських активістів та журналістів на тренінг «(Не)доступ до інформації. Як оскаржити в суді», який відбудеться в Києві 2 липня 2018 року.
До 26 червня приймаються заявки на участь у тренінгу «(Не)доступ до інформації. Як оскаржити в суді»

До участі запрошуються зацікавлені особи, які стикаються з відмовами в наданні публічної інформації і хочуть дізнатися більше про процедуру оскарження в судах та особливості роботи з Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Тренери:

Практикуючий суддя, який розповість про нюанси оскарження відмов у доступі до інформації, найчастіші помилки, яких припускаються  юристи та активісти.

Роман Головенко – медіа-юрист «Інституту масової інформації», розповість про нове процесуальне законодавство в адміністративних провадженнях у частині розгляду справ щодо доступу до інформації.

Алі Сафаров – медіа-юрист «Інституту масової інформації», надасть практичні приклади справ щодо доступу до інформації та розкаже про основні нюанси роботи з такими справами.

Організатори забезпечують проживання, харчування учасників, компенсують витрати на проїзд за наявності квитків.

Бажаючі подати заявку повинні заповнити її онлайн тут

Останній термін подання – 26 червня 2018 р.

Кількість місць обмежена.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
ІМІ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду