До 25 вересня – конкурс ідей соціальної реклами на захист інтелектуальної власності

14 Червня 2018
814
14 Червня 2018
13:49

До 25 вересня – конкурс ідей соціальної реклами на захист інтелектуальної власності

814
Антипіратська ініціатива «Чисте небо» і Всеукраїнська рекламна коаліція оголосили конкурс на ідею соціальної рекламної кампанії на захист інтелектуальної власності в Україні.
До 25 вересня – конкурс ідей соціальної реклами на захист інтелектуальної власності

Ідеї можуть подавати креативні агенції та всі охочі до 25 вересня 2018 року. З брифом можна ознайомитися на сайті ВРК.

Переможець конкурсу отримає можливість ротації на національних українських телеканалах. Для цього організатори просять враховувати, що ролик має відповідати визначенню «соціальної реклами», а також технічно та за художнім рівнем пасувати для телебачення.

Підбиття підсумків конкурсу відбудеться на UkrainianCreativeWeek.

«Ми хочемо поговорити зі споживачами піратського контенту їхньою мовою та донесту головну думку, що піратство – це зло, тому що це – бізнес, у якому гроші заробляють на крадіжці. Ми просимо професійні рекламні агентства допомогти нам розробити рекламну кампанію, спрямовану на захист авторського та суміжних прав в Україні», – пояснила керівниця ініціативи «Чисте небо» Катерина Федорова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду