14 червня у Києві відбудеться щорічний Шведсько-український бізнес форум 2018

12 Червня 2018
1887
12 Червня 2018
16:30

14 червня у Києві відбудеться щорічний Шведсько-український бізнес форум 2018

1887
Посольство Швеції в Україні запрошує журналістів на Шведсько-український бізнес форум, щорічне місце зустрічі для шведських та українських підприємців та керівників.
14 червня у Києві відбудеться щорічний Шведсько-український бізнес форум 2018

На форумі обговорюватимуться перспективи двосторонньої торгівлі в контексті глибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС та поточних реформ та викликів. Особливу увагу буде приділено тому, як поліпшення державних закупівель та процес децентралізації створюють можливості для бізнесу, як можна ще більше збільшити український експорт до Швеції та покращити гендерну рівність на ринку праці.

Динаміка торгівлі між Швецією та Україною позитивна. Минулого року український експорт до Швеції зріс на 8,9% та досяг нового історичного максимуму. Шведський експорт в Україну зараз майже вдвічі перевищує рівень 2014 року. Однак показники експорту та імпорту залишаються відносно низькими в абсолютних цифрах, що означає, що існує невикористаний потенціал для збільшення двосторонньої торгівлі та прямих інвестицій. Саме тому, експортні процедури  та досягнення сталого взаємного економічного зростання будуть у фокусі цьогорічного форуму.

Крім того, буде проведено спеціальний семінар з арбітражних правил, зокрема стосовно справ про договірні та інвестиційні договори. Цей захід організовує Арбітражний Інститут Стокгольмської Торгівельної Палати, який є другим за величиною інститутом світу для врегулювання інвестиційних спорів. Цей семінар завершиться прем'єрою фільму «Тихий тріумф. Як арбітраж змінив світ».

Серед спікерів форуму:

  • Мартін Хагстрьом, Надзвичайний та Повноважний Посол Швеції в Україні;
  • Оксана Маркарова, В.о. Міністра фінансів України;
  • Дмитро Шимків, Заступник Глави Адміністрації Президента України;
  • Анна Штеллінгер, Директор Шведської національної торгової колегії;
  • Анна Дерев’янко, Президент Європейської бізнес асоціації;
  • Кай Хобер, Голова Правління Арбітражного інституту Стокгольмської торгової палати.

Місце та час проведення: 14 червня 2018, 09:00 готель «Хаятт», м. Київ, вул. Алли Тарасової 5.

Акредитація за електронною адресою mariia.lypiatska@gov.se або телефоном  +38 050 867 11 02.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду