1 червня – виїзні слухання Комітету з питань інформатизації та зв'язку ВР під час ДЕК-2018

30 Травня 2018
685
30 Травня 2018
17:06

1 червня – виїзні слухання Комітету з питань інформатизації та зв'язку ВР під час ДЕК-2018

685
Учасниками виїзних слухань, які пройдуть під час «Днів електронних комунікацій України» (#ДЕК) у селі Глібівка на Київщині, стануть усі «ДЕКівці»
1 червня – виїзні слухання Комітету з питань інформатизації та зв'язку ВР під час ДЕК-2018

На порядку денному першого у такому форматі виїзного слухання парламентського Комітету з питань інформатизації та зв'язку — болючі для телеком-провайдерів питання: законодавче забезпечення галузі ІКТ, кібербезпека, інформаційна безпека в мережі Інтернет, протидія крадіжкам обладнання, кабелю й пошкодженню телекомунікаційних мереж.

Про новини законодавців та бачення вирішення проблем говоритимуть голова Комітету ВРУ з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко; делегований від Комітету свободи слова та інформаційної політики народний депутат України Григорій Шверк; заступниця голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Уляна Фещук; голова Правління ІнАУ Олександр Федієнко, голова Правління АППК Наталія Клітна; експерт ІнАУ Олександр Баранов; голова Ради Асоціації «ТЕЛАС» Леонід Ошеров.

За результатами слухань будуть підготовлені рекомендації парламентського комітету, які мають на меті усунути розрив між реальністю й очікуваннями малого та середнього бізнесу провайдерів від влади.

Нагадаємо, «Дні електронних комунікацій України» (скорочено – #ДЕК) проходитимуть з 31 травня по 3 червня 2018 року на Київщині у селі Глібівка в готельному комплексі «Джинтама-Бриз» на березі Київського моря.

Програмний комітет «ДЕК» просить надавати пропозиції до проекту зазначених рекомендацій у письмовому вигляді на поштові адреси nik@appk.org.ua і dir@inau.ua, а також повідомляє про завершення реєстрації на конференцію.

Із програмою заходу, переліком учасників конференції «Дні електронних комунікацій» можна ознайомитися на сайті ДЕК.

Генеральний спонсор заходу 2018 року — лідер із продажу телекомунікаційного обладнання — компанія DEPS.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ДЕК
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
685
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду