У Києві презентували український фантастичний фільм «Фокстер і Макс»

У Києві презентували український фантастичний фільм «Фокстер і Макс»

22 Травня 2018
1710
22 Травня 2018
18:16

У Києві презентували український фантастичний фільм «Фокстер і Макс»

1710
20 травня в рамках фестивалю KyivComicCon 2018 презентували український фантастичний сімейний фільм «Фокстері Макс».
У Києві презентували український фантастичний фільм «Фокстер і Макс»
У Києві презентували український фантастичний фільм «Фокстер і Макс»

Команда творців стрічки показали ексклюзивні кадри бекстейджу зйомок та сцени фільму.

«Фокстер і Макс» — фільм режисера Анатолія Матешка про пригоди хлопчика і пса-супергероя. За сюжетом, школяр Максим малює нанотехнологічними фарбами графіті собаки, яке оживає, перетворюючись на пса із надможливостями.

Продюсер компанії Пронто Фільм, Сашко Чубкона презентації розповів, що захоплюючі пригоди героїв відбуватимуться у впізнаваних київських локаціях. А виконавців дитячих ролей відбирали на кастингу з-понад 500 претендентів. Головні ролі Макса та його подруги Соні дісталися тернополянам Богдану Козію та Віталії Турчин. Для обох— це дебют в кіно.

Роль головного антагоніста грає польський актор та важкоатлет ТомашОсвічинський. «В Україні немає злодіїв, тому довелося привезти з Польщі», — пожартував Сашко Чубко. Після перегляду кадрів з фільму,глядачі запропонували не переозвучуватиТомаша— польсько-український акцент звучить оригінально і зловісно. Продюсер пообіцяв подумати над цією пропозицією.

Персонаж супер-робо-псаФокстера у фільмі втілюватимуть зірка шоу «Україна має талант» фокстер’єр Амадей та його комп’ютерна модель, створена за допомогою 3D-анімації. Також зараз проходить активна робота по створенню комп’ютерної графіки та спецефектів.

Актор Максим Самчик, який виконав роль злодія Гекона, поділився враженнями від знімального процесу та розповів про свого героя. «Мій герой Гекон — комп’ютерний геній, знається на шпигунських гаджетах та сучасних технологіях, майстер бойових мистецтв. В фільмі він їздить на швидкісному мотоциклі та виконує багато небезпечних трюків. В Україні одна з найпрофесійніших у світі команда каскадерів, з допомогою яких нам вдалось відтворити більшість вражаючих трюків. Деякі я виконував сам. Найскладніше було лазити по стелі», — поділився Максим Самчик.

Фільм уже зацікавив польських, чеських, болгарських дистриб’юторів та отримав позитивні відгуки на Берлінському кіноринку. Всеукраїнським прокатомфільму займається «Кінокомпанія ММД». За словами генерального директора компанії Романа Мартиненко, фільм «Фокстер і Макс» — це цікава унікальна історія для українського кінематографу.

«Тут показана справжня супергеройська пригодницька історія в стилі всіма улюблених коміксів Марвел та DC. Такого в українському кіно ще не було.Нам потрібні свої супергерої, і я вірю, що на наступному ComicConгості вже ходитимуть у костюмах наших Фокстера і Макса. У фільмі окрім спецефектів, графіки, роботів та трюків, закладена глибока ідея, це історія про дружбу та віру в свою мрію. Фільм «Фокстер і Макс» — це прекрасна нагода разом зі сім’єю сходити в кінотеатр», — розповів Роман Мартиненко, який бачить для фільму гарну перспективу. Дистриб’ютори вже готуються до великої презентації стрічки на Одеському кінофестивалі. Офіційна прем’єра картини «Фокстер і Макс» планується 25 жовтня цього року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба фільму «Фокстер і Макс»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1710
Читайте також
26.09.2019 17:33
Ігор Грабович
для «Детектора медіа»
4 195
21.09.2019 12:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
5 910
15.07.2019 12:12
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
3 669
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду