YouTube-канал «Реальної містики» отримав «Срібну кнопку»

2 Травня 2018
2687
2 Травня 2018
16:36

YouTube-канал «Реальної містики» отримав «Срібну кнопку»

2687
YouTube-канал популярного скріптед-реаліті «Реальна містика», що виходить на телеканалі «Україна» з понеділка по п’ятницю об 11:20, отримав срібну кнопку Youtube.
YouTube-канал «Реальної містики» отримав «Срібну кнопку»

«Ми дуже вдячні нашим прихильникам! Понад 100 000 підписників всього за півроку існування YouTube-каналу, понад 400 серій доступні у вільному перегляді цілодобово. Я вважаю – це успіх. Така відзнака свідчить лише про одне – глядачі люблять «Реальну містику». І ми продовжимо їх радувати новими загадковими історіями. Наша мета – золота кнопка і мільйон підписників», – прокоментувала керівник проекту Анна Попова.

Канал «Реальної містики» на YouTube було зареєстровано 16 червня 2017 року. З часу реєстрації канал набрав 21 095 639 переглядів.

Підписатися на YouTube-канал «Реальної містики» і стежити за всіма оновленнями можна за посиланням https://www.youtube.com/channel/UCVKd2WSptlinUiOmQ3x4fJw.

Нагадаємо, головна мета проекту «Реальна містика» на телеканалі «Україна» – знайти матеріальне пояснення, на перший погляд, абсолютно загадковим і містичним подіям.

Як повідомлялось, телеканал «Україна» першим серед українських каналів, представлених на відеохостингу YouTube, набрав понад один мільярд переглядів. Канал «Україна» на YouTube був зареєстрований 2 травня 2012 року. Сьогодні на нього підписані вже понад 1 млн. користувачів, за що канал отримав «Золоту кнопку».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду