3 травня – оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу «Стежками Каменяра»

2 Травня 2018
1018
2 Травня 2018
12:34

3 травня – оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу «Стежками Каменяра»

1018
У четвер, 3 травня 2018 року, о 12:00 год. у прес-центрі інформаційного агентства Укрінформ (вул. Б. Хмельницького, 8/16) відбудеться прес-конференція, присвячена результатам Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра».
3 травня – оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу «Стежками Каменяра»

У заході візьмуть участь:

  • Роланд Франко, голова Правління Міжнародного фонду Івана Франка;
  • Ольга Нижник, координатор проекту,  співзасновник Міжнародного фонду Івана Франка;      
  • Тамара Смовженко, доктор економічних наук, професор, Голова правління Львівського товариства у м. Києві;
  • Неля Михайловська, начальник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту загальної середньої освіти в Новій українській школі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»;
  • Ахтем Сеітаблаєв, режисер фільму «Захар Беркут».

Під час заходу будуть оголошені імена переможців конкурсу у чотирьох номінаціях – «Проза», «Поезія», «Драматургія», «Найкраща ілюстрація до творів Івана Франка» – у двох вікових категорія: 6-11 років та 12-16 років відповідно. Також будуть названі  імена переможців, які отримають  спеціальні призи від голови правління Міжнародного Фонду Івана Франка, онука Каменяра – Роланда Франка та команди фільму «Захар Беркут» , виробництва  кінокомпанії Kinorob.

Також учасники прес-конференції повідомлять про урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу.

Нагадаємо, що конкурс «Стежками Каменяра» було організовано Міжнародним фондом Івана Франка, Міністерством освіти і науки України та ГО “Львівське товариство у м. Києві. У цьому році конкурс проводився вперше і мав на меті посилити творчу мотивацію у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення літературно-мистецьких творів у різних жанрах, у яких працював Іван Франко, та дослідити його літературну спадщину, наукову, культурологічну та громадську діяльність. У творчих змаганнях взяли участь понад 2000 талановитих учнів із усієї України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду