До 25 квітня триватиме прийом робіт на Fashion Film Festival Kyiv

11 Квітня 2018
1010
11 Квітня 2018
12:58

До 25 квітня триватиме прийом робіт на Fashion Film Festival Kyiv

1010
Fashion Film Festival Kyiv – перший в Україні фестиваль-конкурс fashion-фільмів, організований FILM.UA та Ukrainian Fashion Week.
До 25 квітня триватиме прийом робіт на Fashion Film Festival Kyiv

У рамках фестивалю 19 травня на території кіностудії FILM.UA відбудуться лекції, майстер-класи, перегляд fashion-фільмів українських та зарубіжних режисерів. Фестиваль був створений з метою популяризації жанру fashion-фільмів в Україні та сприяння співпраці дизайнерів, режисерів, операторів і представників сучасного мистецтва.

Головною подією стане фінал конкурсу fashion-фільмів та Церемонія нагородження переможців.

Ґран-прі конкурсу BEST FASHION FILM – 50 000 грн. Також будуть вручені професійні призи в категоріях BEST FASHION STORY та BEST PRODUCTION.

До участі у конкурсі оргкомітет приймає тизери, трейлери та короткометражні fashion-фільми про колекції українських дизайнерів та брендів, створені протягом 2017–2018 років, хронометражем до 10 хвилин.

Для участі в конкурсі fashion-фільмів потрібно заповнити онлайн-форму на сайті фестивалю http://www.fffkyiv.com/.

Роботи учасників оцінює авторитетне журі конкурсу, до складу якого увійшли:

Niccolo Montanari  –  співзасновник Berlin Fashion Film Festival, незалежний консультант та куратор відеоконтенту багатьох міжнародних фестивалів fashion-фільмів (Велика Британія);

Benjamin Seroussi   –  режисер fashion-фільмів, серед клієнтів якого бренди Louis Vuitton, Chloe, Givenchy, Maison Martin Margiela, Bulgari, Caudalie, Tara Jarmon, Galeries Lafayette (Франція);

Олеся Ногіна – креативний продюсер Final Cut Media, «Світське життя з Катериною Осадчою», JetSetter.ua (Україна);

Дарко Скульський – співзасновник та виконавчий продюсер Radioactive Film (Україна);

Ігор Стеколенко –   режисер, засновник студії Creative BURO (Україна).

Fashion Film Festival Kyiv вже отримав підтримку Berlin Fashion Film Festival одного з найавторитетніших фестивалів fashion-фільмів в світі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Ukrainian Fashion Week
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду