3 квітня стартують освітні заняття у Kyiv Radio School

3 Квітня 2018
599
3 Квітня 2018
11:00

3 квітня стартують освітні заняття у Kyiv Radio School

599
3 квітня у радіо-школі «Kyiv Radio School» стартують освітні заняття з підготовки журналістів. У рамках проекту, що став переможцем Громадського бюджету – 2, слухачі протягом 2 місяців пройдуть шлях від кореспондента до автора проекту або власника радіо
3 квітня стартують освітні заняття у Kyiv Radio School

Перших слухачів було обрано шляхом відкритого жеребкування під час прямого ефіру 19 березня.

Викладачі – радійники-практики «Радіо Київ 98 ФМ», викладачі кафедри журналістики, реклами та PR Національного авіаційного університету.

Зокрема, програмний директор «Радіо Київ» Ольга Герасимчук, автор і ведуча talk-проектів Світлана Василенко, ведуча психологічного проекту «Крила» Еллада Пакаленкайте, практикуючий психолог та ведучий програми «Формула душі» Іван Сторчак, доцент кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю НАУ Антоніна Іващук та інші.

Вони навчатимуть писати сценарії програм, брати інтерв’ю, створювати новини, монтувати звук. Техніка мовлення та риторика теж у переліку предметів «Kyiv Radio School». Так само, як і психологія ефіру та особливості музичних форматів радіостанцій.

Слухачі отримають сертифікат та демоверсії власних програм. Для найактивніших – стажування на «Радіо Київ 98 ФМ».

Усі охочі можуть також безкоштовно відвідувати майстер-класи викладачів «Kyiv Radio School» на вихідних. Подробиці – на сторінці групи: https://www.facebook.com/groups/kyivschool//.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду