З 31 травня по 3 червня – «Дні електронних комунікацій-2018»

26 Березня 2018
773
26 Березня 2018
13:16

З 31 травня по 3 червня – «Дні електронних комунікацій-2018»

773
«Дні електронних комунікацій України» (скорочено – #ДЕК) проходитимуть з 31 травня по 3 червня 2018 року на Київщині у селі Глібівка в готельному комплексі «Джинтама-Бриз» на березі Київського моря.
З 31 травня по 3 червня – «Дні електронних комунікацій-2018»

Незалежні галузеві об’єднання – Інтернет асоціація України, Асоціація правовласників та постачальників контенту і Латвійська асоціація електронних комунікацій – заснували ДЕК у 2017 році як місце зустрічей підприємців телеком- і медіа-сфери у конвергентному контексті, з метою напрацювання спільних стратегій, спілкування з державними діячами, потенційними партнерами, стейкхолдерами, вендорами та інвесторами.

У фокусі ДЕК-2018 напрями на зростання телеком-бізнесу – кібербезпека та інформаційна безпека в мережі Інтернет, партнерство з медіа, платне телебачення, практичні кейси інтернет-речей, покращення сервісів для клієнтів із застосуванням технологічних новацій, деталі роботи з ОТТ-сервісами, огляд змін до законодавства, прогнози, перспективи, доступ, відповідальність за піратські дії тощо.

Проведення конференції підтримують два Комітети Верховної Ради України – з питань інформатизації і зв'язку; з питань свободи слова та інформаційної політики; а також Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

Генеральний спонсор заходу 2018 року – лідер з продажу телекомунікаційного обладнання - компанія DEPS.

Організатори ДЕК запрошують усіх зацікавлених осіб до участі й плідної співпраці. Більше інформації про подію, наші контакти, а також попередня програма заходу й реєстрація – за посиланням http://dek.org.ua/uk/

Для членів асоціацій і перших учасників передбачені спеціальні умови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ДЕК
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду