22 березня – УКМЦ презентує нововведення конкурсу «Честь професії»

20 Березня 2018
470
20 Березня 2018
13:27

22 березня – УКМЦ презентує нововведення конкурсу «Честь професії»

470
22 березня об 11:00 в Українському кризовому медіацентрі (вул.Хрещатик, 2) відбудеться презентація новацій загальнонаціонального конкурсу «Честь професії» у 2018 році, спеціальної номінації «Зарядись проти корупції», даних незалежного моніторингу регіональних ЗМІ щодо висвітлення питань використання місцевих бюджетів та дискусія про роль ЗМІ в зниженні суспільної толерантності до корупції.
22 березня – УКМЦ презентує нововведення конкурсу «Честь професії»

Учасники дискусії:

- Олексій Погорелов, Українська Асоціація Медіа Бізнесу

-  Катерина Мʼяснікова, Незалежна Асоціація Телерадіомовників

-  Віктор Таран – голова центру «Ейдос», член журі конкурсу

-  Роман Вибрановський, УКМЦ, член журі конкурсу

Довідково

Загальнонаціональний конкурс «Честь Професії» проводиться в Україні 9-й рік поспіль спільно Українською Асоціацією Медіа Бізнесу (УАМБ) та Незалежною Асоціацією Телерадіомовників (НАМ). У 2018 році в конкурсі багато новацій. Задля привернення уваги до жанру репортажу введено відповідну основну номінацію замість номінації “Найкраще журналістське розслідування”, запроваджено спеціальну номінацію від Наглядової ради конкурсу направлену на підтримку матеріалів, що висвітлюють позитивні приклади. Також, вперше запроваджено спеціальну відзнаку для найбільш професійних журналістських матеріалів у регіональних та місцевих медіа.

Ще однією новацією стала номінація «Зарядись проти корупції»

Завдяки впровадженню номінації  проект  USAID ВзаємоДія! та конкурс «Честь професії» прагнуть привернути увагу медіа до соціально важливої ролі ЗМІ в поясненні проблематики корупції та впливу корупційних схем на щоденне життя людей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
470
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду