Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»

Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»

7 Березня 2018
6559
7 Березня 2018
15:55

Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»

6559
У п'ятницю, 9 березня, о 22:15 телеканал «Україна» покаже великий святковий концерт «Музична платформа», в якому візьмуть участь найвідоміші українські виконавці
Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»
Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»

Ведучі концерту – Світлана Катренко («Ранок з Україною»), Олександр Скічко («Зірковий шлях»), Геннадій Вітер і Марія Орлова.

«Ми починаємо новий сезон концертів «Музична платформа» в ефірі каналу «Україна». Традиційно з головної сцени країни свої хіти подарують глядачам найяскравіші українські виконавці – Олег Винник, MONATIK, Оля Полякова, «НеАнгели» та багато інших, – говорить Геннадій Вітер. – Також ми продовжуємо відкривати нові імена в українському шоу-бізнесі, молодих артистів, які створюють якісну музику та завойовують любов глядачів».

Весняним настроєм зі сцени «Музичної платформи» з телеглядачами каналу «Україна» також поділяться: Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Віталій Козловський, MELOVIN, Alyosha, Тамерлан та Олена Омаргалієва, TAYANNA, гурти «ТІК» та «Антитіла», DILEMMA, ансамбль «Лісапетній батальйон», Ivan Navi.

«Ця весняна «Музична платформа» буде особливою. За ці кілька місяців, що пролетіли з часу нашої останньої зустрічі, артисти зробили багато свіжого якісного музичного контенту, яким ми з радістю будемо ділитися з вами. Це буде справжній весняний мікс улюблених і нових пісень. Саме те, що треба для настрою», – каже Світлана Катренко. 

Дивіться великий концерт «Музична платформа» у п'ятницю, 9 березня, о 22:15, на телеканалі «Україна».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "України"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду