28 лютого – прес-конференція з нагоди прем’єри фільму «Кіндрат»

26 Лютого 2018
760
26 Лютого 2018
17:03

28 лютого – прес-конференція з нагоди прем’єри фільму «Кіндрат»

760
28 лютого о 19.30 у кінотеатрі «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19) відбудеться прес-конференція з нагоди прем’єрного показу документального фільму «Кіндрат» (автор ідеї та автор сценарію фільму – поет, письменник, учасник АТО Борис Гуменюк, режисер – Юрій Пупирін), створеного за сприяння Державного комітету телебачення і радіомовлення України.
28 лютого – прес-конференція з нагоди прем’єри фільму «Кіндрат»

Участь у прем’єрному показі документального фільму «Кіндрат» візьмуть побратими Василя Кіндрацького, учасники АТО, представники волонтерських і громадських організацій, державних органів влади. Вхід на перегляд фільму вільний.

Стрічка розповідає про героя московсько-української війни Василя Кіндрацького, позивний – «Кіндрат», який загинув, захищаючи незалежність України.

Бійця поховали на полі Почесних поховань №67 Личаківського кладовища міста Львова. Воїн посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та орденом «Народний Герой України».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
760
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду