ТСН.ua запустив додаток для Apple tvOS

6 Лютого 2018
705
6 Лютого 2018
17:40

ТСН.ua запустив додаток для Apple tvOS

705
Провідний новинний ресурс ТСН.ua запустив додаток з VOD-контентом ефірних випусків «Телевізійної служби новин» для користувачів приставки Apple TV.
ТСН.ua запустив додаток для Apple tvOS

Відеоархів додатку містить оперативні новини України та світу, повні випуски й сюжети ТСН, які супроводжуються сурдоперекладом. Контент додатку оновлюється протягом дня, по мірі надходження новин, і доступний для перегляду 24 години на добу та 7 днів на тиждень. Вся бібліотека відео представлена в HD-якості.

Раніше додатки «Телевізійної служби новин» були створені для користувачів Smart TV Samsung та Philips, а також доступні на базі мобільних пристроїв iOS та Android. Вихід нового додатку для Apple TV обумовлений стратегією створення зручних рішень для доставки новин глядачу. Тому додаток є безкоштовним, а всі матеріали доступні для перегляду без реклами.

Завантажити додаток «ТСН» можна в онлайн-магазині App Store.

Нагадаємо, ТСН.ua стабільно входить в ТОП-25 найпопулярніших сайтів серед українців. Щомісяця близько 3.5 мільйонів унікальних відвідувачів дізнаються новини саме з ТСН.ua. Понад 60% з них роблять це з мобільних пристроїв. У 2017 році ТСН.ua показав значний приріст охоплення аудиторії в Інтернеті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду