День пам’яті Кузьми на радіо «Максимум»

День пам’яті Кузьми на радіо «Максимум»

29 Січня 2018
928
29 Січня 2018
13:43

День пам’яті Кузьми на радіо «Максимум»

928
2 лютого на Радіо «Максимум» пройде День пам‘яті Андрія Кузьменка. Це буде одноденний марафон, наповнений спогадами про артиста і його музикою
День пам’яті Кузьми на радіо «Максимум»
День пам’яті Кузьми на радіо «Максимум»

«Андрій був хорошою людиною і великим музикантом, його таланту вистачило б на десятьох, - згадує головний продюсер радіо «Максимум» Слава Дьомін, - у своїх піснях він ніби далі з нами, тому в цей день ми будемо слухати їх і згадувати друга».

Щогодини на радіо «Максимум» звучатимуть пісні Кузьми із різних періодів його творчості. А о 20:00 всі фани почують запис живого концерту Скрябіна, який відбувся 2014 року в Києві у Стереоплазі. 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
928
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду