До 12 січня –  набір у Школу толерантності з питань ЛГБТ та ВПО

До 12 січня – набір у Школу толерантності з питань ЛГБТ та ВПО

4 Січня 2018
1318
4 Січня 2018
10:12

До 12 січня – набір у Школу толерантності з питань ЛГБТ та ВПО

1318
Оголошується набір на Школу Толерантності з питань ЛГБТ* та ВПО**, яка пройде з 26 по 28 січня 2018 року, в м. Запоріжжя (або Запорізька область).
До 12 січня –  набір у Школу толерантності з питань ЛГБТ та ВПО
До 12 січня –  набір у Школу толерантності з питань ЛГБТ та ВПО

(*лесбійки, геї, бісексуали та трансгендерні люди та **внутрішньо переміщені особи)

Захід, в першу чергу, розрахований на працюючих журналістів та журналісток, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів.

Заявки приймаються з усіх регіонів України.

Тренінг складатиметься з двох частин: теоретичної (базова інформація стосовно ЛГБТІ, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, гомофобії, коректної лексики; положення та дискримінації ВПО тощо) та практичної (відпрацювання навичок роботи з матеріалами на конфліктно-чутливі теми, підготовка журналістських матеріалів; відпрацювання написання журналістських матеріалів про ВПО та на ЛГБТ-тематику; розбір журналістських стандартів у роботі із групами населення: ЛГБТ-спільнота та ВПО).

Окрім цього, учасникам та учасницям будуть запропоновані стаді-візити в ЗОБФ «Гендер Зед» (працює з представниками ЛГБТ-спільноти та ЛГБТ-тематикою) та ГО «Взаємодія» (працює з ВПО). Таким чином буде надана не тільки можливість спілкування в неформальній атмосфері з відвідувачами чи відвідувачками цих організацій – «живими книгами» – представниками ЛГБТ-спільноти або внутрішньо переміщеними особами, а й наочно продемонстрована щоденна робота з дискримінованими групами.

У подальшому всі учасники та учасниці матимуть змогу прийняти участь у тематичному конкурсі міні грантів.

Інші деталі:

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проживання, харчування, проїзд учасників та учасниць проекту.

Тренінг проходитиме повних три дні. Участь в тренінгу протягом всього періоду є обов’язковою умовою.

У разі потреби організатори надають підтвердження відсутності на роботі/навчальних заняттях (офіційний лист).

Організаторами тренінгу виступають БФ «Гендер Зед», ГО «Взаємодія» та громадська організація «Спілка молодих незалежних журналістів»

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: https://goo.gl/forms/KVoeDHqcKMzS4SVJ2

Заявки приймаються включно до четверга, 11 січня 2018 року. Відібрані учасники та учасниці отримають відповіді до 12 січня 2018 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами: 061-228-11-72, 050-454-16-00 або електронною поштою: vitvitsky.genderz@gmail.com

На фото: учасники попереднього тренінгу проходять гру-лабіринт внутрішньо переміщеної особи з представницею ГО “Взаємодія”

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
ІМІ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду