Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.

Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.

23 Грудня 2017
1268
23 Грудня 2017
13:00

Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.

1268
«Довкола світу за 353» - під таким гаслом пройшла вечірка-презентація для друзів та партнерів у клубі Пікассо.
Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.
Перше туристичне «Дуже радіо» відсвяткувало свій перший День народження.

Перший рік позаду. А це тисячі кілометрів, проведених у подорожах, понад десять країн світу, сотні інтерв’ю з цікавими мандрівниками, відомими виконавцями та неймовірний позитив від музики, під яку хочеться танцювати, бо настрій завжди доГори.

На святкування у великому дружньому колі зібрали всіх своїх. Партнери, зірки, друзі та колеги – мали можливість відсвяткувати річницю разом із ДУЖИМИ.

На вечірці – презентації гості потрапили в уявну радіостудію. Адже на сцені відбувалася імітація прямого ефіру. А ще конкурси, забави, розіграші, під час яких усі присутні познайомились із ведучими «Дуже радіо», яких зазвичай тільки чують по іншу сторону приймачів. Не обійшлось і без туристичних подарунків. Подорож на двох від агенції позитивного відпочинку «IN.DI.GO TRAVEL» - «Гуцульський смаколик. Буковель» виграла слухачка Валентина Романенко. За словами Галини Батюсь, бренд-менеджера «Дуже радіо»: «Ми завжди дбаємо про добрий настрій наших слухачів. А всі ми знаємо, що позитив можна знайти у подорожах. Тому стараємось щомісяця самі подорожувати, і дарувати путівки нашим слухачам. До речі, активно слідкуйте за «Дуже радіо» у Новому році. Для наших слухачів ми приготували подорож у сонячну Грецію».

Привітати ДУЖИХ прийшли не лише друзі, слухачі та партнери, але й відомі виконавці. За словами програмного директора «Дуже радіо», Валентини Барзолевської, «За цей рік ведучі «Дуже радіо» долали найскладніші вершини, подорожували не лише Україною, а й світом. Греція, Болгарія, Туреччина, Тенерифе, Чорногорія, і звідусіль репортажі, цікаві розповіді, прямі включення. За рік у нас було більше сотні цікавих мандрівників. Люди, які відвідали більше 60-ти країн, які не бояться подорожувати з маленькими дітьми, домашніми улюбленцями, які не сидять на місці, а відкривають для слухачів цікаві місця для подорожей. Також ми знаємо, де люблять відпочивати й наші зірки. До прикладу Віктор Бронюк, лідер гурту «Тік» у Болгарії, Віктор Павлік у Туреччині, Руслана у Йорданії, Чорногорії, Карпатах».

Ліля Ваврін, Олена Корнєєва, гурти «Шосте чуття», «Навігатор» - вітали усіх і дарували музичні подарунки. Хедлайнером свята виступила відома співачка, переможниця Євробачення 2004 року – Руслана. По завершенню DJ сет від Julika (Юліка), з пісень, які часто можна почути на радіо.

Перший рік на першому туристичному був – не простий. Команда знайомилась зі слухачами, відкривала для себе незвідані світи, подорожувала, вчилась на своїх помилках, і долала перші вершини. В наступному році, до нових звершень, до нових перемог, до нових вершин з друзями та партнерами. Зі всіма, хто в поході зможе подати руку, щоб йти вперед, до вершин, доГори.

Довідка

«Дуже радіо» – перше туристичне радіо. Настрій доГори!

Радіостанція, позиціонує себе як перше туристичне радіо, дуже вчасно і доречно розповідає про все: актуальні новини, цікаві місця та важливі події. Все про світ мандрів та туризму, найцікавіші місця та туристичні об'єкти в Україні та світі.

Покриття: 104, 3 FM Львів + область. Також нас можна слухати у будь- якому куточку світу online на сайті: duzhe.fm

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду