20 грудня – фестиваль «Кіномедіа» у Полтаві

12 Грудня 2017
790
12 Грудня 2017
16:37

20 грудня – фестиваль «Кіномедіа» у Полтаві

790
Фестиваль короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа» запрошує на кінопоказ, що відбудеться 20 грудня 2017 року о 18:00 в Українській Академії Лідерства (передмістя м. Полтава, с. Копили, вул. Зелена Діброва 3, Пансіонат «Зелена Дубрава»).
20 грудня – фестиваль «Кіномедіа» у Полтаві

До програми перегляду увійдуть 16 найкращих фільмів фестивалю за минулі роки. Година іронічних, страшних, анімаційних, цинічних та документальних коротких стрічок про журналістику. Після перегляду відбудеться дискусія на тему медіа, ЗМІ та впливу соцмереж на життя людини. Модератор заходу – Євген Бриж, головний редактор «Полтавського ТБ».

Вхід вільний за умови попередньої реєстраціїhttps://goo.gl/forms/iOOLB0YV7db532dd2

Кількість місць обмежена.

Цьогорічний мандрівний фестиваль «Кіномедіа» з найкращими фільмами завітає також до Дніпра та Києва, а з лекціями – відвідає Кропивницький та Суми. Більше інформації на сайті та Facebook-сторінці фестивалю.

«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Незмінний слоган «Кіномедіа» – «Роздягни медіа в кіно!».

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) та Посольства Швеції (SIDA).

Інформаційні  партнери фестивалю: Українська Академія Лідерства (м.Полтава), Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, CinemaHall, Експеримент, Режисер.Орг, ФРІ, Today.kiev.ua, НСКУ,  НАШ КИЕВ, Бюро Української Кіножурналістики (БУК), Радіо Аристократи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду