У зимовому сезоні на радіо FM Галичина ми «Творимо настрій!»

11 Грудня 2017
916
11 Грудня 2017
17:49

У зимовому сезоні на радіо FM Галичина ми «Творимо настрій!»

916
З 11 грудня на радіо FM Галичина стартував зимовий сезон зі слоганом - Творимо настрій. Радіо FM Галичина – родинне радіо, яке зберігає свою унікальність, а, відповідно, дбає про збереження українських святкових традицій.
У зимовому сезоні на радіо FM Галичина  ми «Творимо настрій!»

Тож у зимовому сезоні в ефірі буде настрій свята: наприклад, магія та диво на Новий рік і Різдво. Святковий спецпроект «Від свята до свята», у якому розповідаємо про особливості святкування у різні часи (одяг, страви, звичаї), як святкові традиції змінилися до нашого часу. Зірки українського шоу-бізу в ефірі радіо FM Галичина розповідатимуть свої традиції святкування Нового року та Різдва, очікування на Миколая, Водохреща та ін. Наша родзинка – це наша музика: на свята вона особлива – багато колядок (не лише українських), світові зимові хіти у нових обробках, музика, яка творить настрій зими. Особливий настрій будемо творити і в новорічну ніч: особливий ефір з побажаннями та прогнозами для слухачів на прийдешній рік.

Узимку іноді так хочеться спеки і сонця – в ефірі це забезпечуватимуть наші драйвові ведучі, творитимуть спекотний настрій посеред зими – жартами, історіями і, звичайно що, подарунками! Їх буде багато! Один з перших подарунків – це розмальовка, яку ми створили з малюнків наших наймолодші слухачів у межах проекту «Пригоди зірки». Даруватимемо її у дитячих навчальних центрах, у лікувальних закладах, а також обов’язково дітям з прифронтових територій Луганщини та Донеччини, де радіо FM Галичина розширює мовлення.

І важливий подарунок для усіх наших слухачів – це запуск оновленого сайту радіо FM Галичина, з креативним дизайном та легким форматом.

Кожного зимового дня на радіо FM Галичина Творимо неповторний настрій від Сходу до Заходу!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду