Канал «Україна» - лідер телеперегляду листопада

4 Грудня 2017
2022
4 Грудня 2017
15:48

Канал «Україна» - лідер телеперегляду листопада

2022
За підсумками листопада 2017 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед вітчизняних телеканалів одразу за двома аудиторіями: 18–54 (міста 50 тис.+) та 18+ (міста 50 тис.+). Канал утримує лідерські позиції від початку року.
Канал «Україна» - лідер телеперегляду листопада

За аудиторією 18-54 (50 тис.+) середня частка (shr, %) каналу «Україна» у листопаді становила 10,78%*, рейтинг (rat, %) – 1,51%*. За аудиторією 18+ (50 тис.+): частка – 13,79%**, рейтинг – 2,47%**.

За обома аудиторіями*/** за підсумками листопада першість у своїх слотах отримали: «Зірковий шлях», «Реальна містика», «Агенти справедливості», «Історія одного злочину». Прем’єрні  серії четвертого сезону серіалу «Агенти справедливості» пройшли з такими показниками: аудиторія 18-54 (50 тис.+) середня частка досягла 16,37%*, аудиторія 18+ (50 тис.+) - 18,42%**. В середньому, нові серії бачили майже 3 млн.*** осіб.

Високі показники телеперегляду каналу «Україна» запезпечив показ серіалу «Специ», знятого телеканалом «Україна» спільно з компанією Star Media. Детектив, який виходив у будні з 6 по 22 листопада о 21:00, став найкращим праймовим серіалом осені на українському телебаченні**. Загалом, за розслідуваннями «Спеців» спостерігали 15,5 млн*** глядачів каналу «Україна».

З високими рейтинговими показниками 19 листопада стартував новий соціально резонансний проект «Головна тема» з Оленою Кот. За аудиторією 18+ (50 тис.+). програма стала кращою на вітчизняному телебаченні від початку року. Її рейтинг сягнув 10,56%**, частка – 22,95%**. Прем’єрний випуск, який було присвячено пенсійній реформі, який подивилися понад 5,6 млн. українців***.

Традиційно високим залишається у глядачів інтерес до кінопоказів вихідного дня. Одні з найвищих показників здобула 4-серійна мелодрама «Присягаюсь кохати довіку», виробництва FILM.UA спільно з каналом «Україна». За аудиторією 18-54 (50 тис.+) середня частка - 14,26%*, за аудиторією 18+ (50 тис.+) - 19,20%**.

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка "50 тис. +".
** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка "50 тис. +".
 
***Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать Індустріального телевізійного комітету (ІТК), надані телеканалом "Україна". Дані надані за показниками rat% і shr%. Детальніше за показниками в глосарії ІТК.

Довідка про телеканал «Україна»

«Україна» — один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками першого півріччя 2017 р. посідає 1 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 12,83%, рейтингом 2,27% за аудиторією старше 18 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше — в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/  

Загальне покриття телеканалу «Україна» на червень 2017 р. становить 93,6% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). Директор «Медіа Групи Україна» — Євген Лященко. http://kanalukraina.tv

Прес-служба телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду