Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії

Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії

22 Листопада 2017
1835
22 Листопада 2017
14:36

Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії

1835
Прем’єрний випуск суспільно резонансного проекту «Головна тема» з Оленою Кот, присвячений пенсійній реформі, подивились понад 5,6 млн. українців***. Успішний старт підтвердив лідерство каналу «Україна» в інформаційно-аналітичному мовленні. Від початку року канал «Україна» утримує першість за електоральною аудиторією як серед новин, так і серед підсумкових аналітичних тижневиків.
Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії
Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії

«Наші дослідження демонстрували запит української аудиторії на активну участь у творенні реформ, у позитивних змінах, у бажанні контролювати чиновників, владу. І ми створили саме таку програму – «Головна тема», розраховану на активного глядача, якого не влаштовує постійна «зрада» в ефірі, який хоче розібратись у проблемі і визначити напрям руху для реформ у країні. Завдяки тому, що в студію ми будемо запрошувати  справді впливових експертів, міністрів, депутатів, наші глядачі разом з журналістами каналу і ведучою Оленою Кот зможуть дійсно впливати і творити майбутнє країни. Показники перегляду першого випуску програми продемонстрували, що ми правильно розуміємо потреби нашої аудиторії», - зазначив директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко.

«Головна тема» стала кращою програмою на вітчизняному телебаченні від початку року за аудиторією 18+ (50 тис.+). Рейтинг «Головної теми» сягнув 10,49%**, частка – 22,74%**. У 2017 році це – найвищий показник серед програм на українському телебаченні**. Аудиторія прем’єрного випуску, присвяченого дискусійним моментам пенсійної реформи, становила понад 5,6 млн. українців (5 622 830 осіб***).

За аудиторією 18+ (міста з населенням понад 50 тис. мешканців) праймові інформаційні та інформаційно-аналітичні проекти каналу «Україна» посідають перше місце серед аналогічних проектів українських телеканалів. Від початку року середній рейтинг інформаційно-аналітичного тижневика «События недели» з Олегом Панютою за аудиторією 18+ (50 тис.+) становить 5,26%**, середній рейтинг праймових випусків новин «Сьогодні. Випуск о 19:00» – 4,74%**.

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка "50 тис. +".

** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка "50 тис. +". 

***Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать Індустріального телевізійного комітету (ІТК), надані телеканалом "Україна". Дані попередні на 20 листопада 2017 року. Дані надані за показниками rat% і shr%. Детальніше за показниками в глосарії ІТК.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «Медіа Групи Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1835
Читайте також
25.11.2017 11:00
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
4 338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду