До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки

До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки

2 Листопада 2017
1729
2 Листопада 2017
17:14

До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки

1729
Програма ООН з навколишнього середовища (UNEP) 6 листопада організовує семінар для журналістів щодо шляху та потенціалу переходу України до «зеленої» економіки. Захід буде проведено 7 листопада у межах конференції на тему «Екологічно орієнтоване зростання: шлях України до модернізації і підйому економіки» під керівництвом Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства екології та природних ресурсів України.
До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки
До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки

Одразу після проведення семінару зареєстровані журналісти зможуть взяти участь у прес-брифінгу щодо приєднання України до Батумської ініціативи із «зеленої» економіки за участю першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва та міністра екології і природних ресурсів України Остапа Семерака.

До участі в семінарі запрошуються представники ЗМІ 

Що? Семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки і прес-брифінг «Екологічно орієнтоване зростання: шлях України до модернізації і підйому економіки» щодо приєднання України до Батумської ініціативи із «зеленої» економіки
Коли? 7 листопада 2017 року, 10:45–14:40
Де? Міністерство екології та природних ресурсів України (10:45–13:15)
Кабінет Міністрів України (14:15–14:40)

Учасники:

  • Степан Кубів, перший віце-прем’єр-міністр та міністр економічного розвитку і торгівлі України
  • Остап Семерак, міністр екології та природних ресурсів України
  • Шенг Фулай (Sheng Fulai), старший економіст та засновник Ініціативи ООН із «зеленої» економіки
  • Олена Гладких, редактор Delo.ua
  • Кшиштоф Міхаляк (Krzysztof Michalak)старший менеджер програми, Управління охорони навколишнього середовища, ОЕСР, від імені організаторів проекту «Підтримка «зеленого» зростання в країнах Східного партнерства Європейського Союзу (EaP GREEN).
  • Представники Представництва ЄС в Україні, а також системи моніторингу використання енергії в побутовому секторі Ecoisme, «Електрокарс»( Electrocars), Науково-дослідного інституту органічного сільського господарства (FiBL) в Україні.

Семінар буде супроводжуватися синхронним перекладом українською/англійською мовами. UNEP забезпечить перевезення до/з місця проведення заходу.

З питань акредитації, будь ласка, звертайтеся до Лесі Ніколаєвої, офіс UNEP (e-mail: Lesya.Nikolayeva@un.org; тел.:  +41 2291 78672. Кінцевий термін реєстрації: 6 листопада, 17:00. 

Увага! Журналісти, які планують відвідати Кабінет Міністрів, повинні звернутися до Світлани Сушки, тел.: 044 549 9113, Міністерство екології та природних ресурсів України.

Додаткова інформація: медіасемінар організовується у межах фінансованого ЄС проекту «Підтримка «зеленого» зростання в країнах Східного партнерства Європейського Союзу» (EaP GREEN), мета якого полягає в наданні допомоги шести країнам Східного партнерства у переході до «зеленої» економіки. Проект спільно впроваджується Управлінням охорони навколишнього середовища, Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Економічною комісією ООН для країн Європи (UNECE) та Організацією ООН з промислового розвитку (UNIDO).

Фото: georgetown.edu

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Представництво ЄС в Україні
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1729
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду