18-19 листопада - Форум креативних індустрій у Києві

18-19 листопада - Форум креативних індустрій у Києві

1 Листопада 2017
1988
1 Листопада 2017
18:44

18-19 листопада - Форум креативних індустрій у Києві

1988
Дні креативності в Україні завершаться Форумом Креативних Індустрій, який відбудеться 18-19 листопада. На Форумі зберуться всі ключові гравці та креатори ринку.
18-19 листопада - Форум креативних індустрій у Києві
18-19 листопада - Форум креативних індустрій у Києві

Форум – це два дні по 2 сцени в день, 6 тематичних напрямків (Культура і Життя, Творчість та Дизайн, Маркетинг і Комунікації, Стартапи і Технології, Бізнес і Інновації, Товариство і Держава); 70+ спікерів-практиків; 8 експо-зон: демо-зона стартапів, виставка; 6 воркшопів: розбір кейсів, практичні рекомендації та ділові ігри; десятки стендів на освітній виставці; подарунки від спонсорів і партнерів; покази та презентації продуктів; скринінг кращих кейсів Cannes Lions в 8 категоріях за останні 5 років.

«Ми ставимося до підбору спікерів дуже скрупульозно і ретельно, - зазначає офіційний представник Cannes Lions в Україні Костянтин Кузнєцов. - Нас цікавить те, що саме спікер може дати слухачам, яким чином його досягнення можуть надихнути та спонукати на творчі дії».

Квитки на Форум за спеціальною ціною можна придбати тут.

1 листопада організатори Форуму оголосили першу п'ятірку спікерів.

1. Andrew AJ і Tina Tanashchuk

HAPPY HIPPIE LAB

Стоп-моушен анімація

https://vimeo.com/happyhippielab

https://www.facebook.com/happyhippielab/

Ця пара вирішила відкрити свою студію відразу після того, як створений ними в домашніх умовах пластиліновий мультфільм «Мума» потрапив у шорт-лист португальського фестивалю Curtas Vila do Conde. Слухачі дізнаються з перших вуст про всі тонкощі та труднощі роботи над проектом, про всі нюанси створення - крок за кроком. Крім того, в НСК «Олімпійський» протягом двох днів Форуму команда проведе унікальний воркшоп, де знімуть стоп-моушен анімацію ексклюзивно і спеціально для Форуму. Причому взяти участь в зйомках зможе кожен відвідувач Форуму, а заодно і підглянути через плече аніматорам на постпродакшн і побачити, як створюється мультик.

2. Майкл Щур

Ця персона начебто особливих рекомендацій не потребує, але становище зобов'язує. Відомий (майже культовий) медійник, який завоював визнання та славу проектом «Телебачення Торонто». Зараз працює безпосередньо над реформою та створенням Суспільного телебачення.

На Форумі ми почуємо про феномен Телебачення Торонто, і нові проекти Громадського телебачення - в розрізі культури змін, дізнаємося, як прокладався маршрут з Києва до Києва через Торонто і чому цей довгий маршрут може виявитися найкоротшим.

https://www.facebook.com/TVToronto/

3. Ольга Рєка - сценарист, продюсер

Автор сценарію і продюсер першого українського онлайн-серіалу «5 баксів».

https://www.youtube.com/channel/UCfPZieve0EXXaIPFI1_eEhA

Серіал створено за підтримки BBC і фінансується урядом Великобританії і Держдепартаментом США. На даний момент команда творців серіалу взяла пітчинг на зйомку повного метра.

На Форумі Ольга на правах інсайдера поділиться факапами створення серіалу, деякими секретами драматургічної майстерності. Ви дізнаєтеся, як багато творчих зусиль і хитрощів було витрачено на те, щоб серіал гідно представив Україну як іноземцям, так і співвітчизникам (що набагато складніше).

4. Влад Троїцький

Геніальний український режисер, драматург і актор. Ім'я цієї людини у нас відразу спливає у пам'яті, коли настає час довгоочікуваного «ГогольFEST», анонсуються виступи «ДахаБраха» або Dakh Daughters.

Владислав підготував надихаючий спіч про те, як він створював свої проекти, про те, як вдалося завоювати популярність за межами України. Також - поділиться секретами про нові ідеї на найближче майбутнє.

 5. Анна Погребняк

Головний QA і менеджер проектів систем відеострімінга, Video Gorillas

Це їх технології розбурхують мозок Ілона Маска. Video Gorillas - успішна українська компанія з офісом в Лос-Анджелесі та інженерним центром у Києві. Один з ключових гравців на світовій медіа-арені. Рішення компанії багато в чому випереджають час, а деякі - не мають аналогів в світі.

Талановита команда і ключовий менеджмент - вихідці з Sony і P & G - вже більше 10 років надають послуги безлічі міжнародних медіа-брендів, голлівудським кіностудіям, постпродакшн-компаніям, медіа-платформ і стартапам. Продукти Video Gorillas включають новітні відеотехнології, які ґрунтуються на останніх розробках в галузі машинного навчання, нейронних мереж, візуального аналізу, розпізнавання об'єктів та передачі потокового відео.

 На Форумі головний QA компанії Анна Погребняк презентує проект Terminator Vision - революційну розробку в області комп'ютерного зору та штучного інтелекту.

Як зазначає Костянтин Кузнєцов, формування списку спікерів поки триває. «Ми не зациклюємось тільки на розкручених персонажах. Більш того, ви можете подати заявку на участь і запропонувати себе, свого геніального колегу, свою компанію або свій стартап. Критерій відбору - геніальна ідея, революційний проект, карколомне креативне рішення, тобто те що до цього часу ніхто не робив або те, що виводить український проект на світовий рівень. Тобто те, що може надихнути наших слухачів і перевернути їх свідомість».

Особистий досвід - це одночасно інструмент і скарб. Цим людям є, про що розповісти, у їх в запасі  море цікавих і корисних речей, якими вони раді поділитися. Їх імена - це кращі аргументи на користь того, що Форум Креативних Індустрій відвідати потрібно. Звичайно, за умови, що ви - натура творча, вам не байдуже ваше майбутнє, яке ви не відділяєте від майбутнього країни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду