На 2+2 прем’єра культового серіалу «Кістки»

18 Жовтня 2017
2773
18 Жовтня 2017
16:57

На 2+2 прем’єра культового серіалу «Кістки»

2773
23 жовтня, о 21:40, на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра легендарного кримінального детективу виробництва 20th Century Fox «Кістки» про судових антропологів з інституту Джефферсона, які разом з агентами ФБР розслідують найзаплутаніші справи. Протягом 12 сезонів глядачі 2+2 стануть свідками незвичних загадок, секретних дослідів і непередбачуваних подій.
На 2+2 прем’єра культового серіалу «Кістки»

«Кістки» - американська детективна картина про роботу команди антропологів, яким вдається розслідувати нерозкриті злочини, розпізнаючи особу загиблого завдяки його кістками або розкладеним залишкам.

Вона – одна з найкращих судмедекспертів сучасності Темперанс Бреннан на прізвисько «Кістки». Талановита вчена довіряє лише фактам, діє раціонально і не схильна до емоційних вчинків. Він – привабливий та амбіційний спецагент ФБР Сілі Бут, який легко знаходить підхід до людей і відомий глибокими знаннями у психології. Єдина, з ким агент Бут ніяк не може поладнати, його нова напарниця – доктор Бреннан. Попри взаємну неприязнь та постійні сварки вибуховій парочці доведеться об’єднатися, щоб знайти та покарати негідників.

Головні ролі у серіалі виконали: Емілі Дешанель, Девід Боріаназ, Мікаела Конлін, Ерік Міллеган, Ерік Міллеган, Ті Джей Тайн, Джонатан Адамс, Тамара Тейлор, Джон Френсіс Делі.

Гостросюжетний серіал «Кістки» стартує на телеканалі 2+2 у понеділок, 23 жовтня, о 21:40.

Більше інформації на нашому сайті: http://2plus2.ua/

Ще більше культових серіалів й фільмів, сенсаційних відкриттів, захоплюючих проектів дивіться на оновленому каналі 2+2.

За додатковою інформацією звертайтеся до прес-служби телеканалу 2+2, +38 044 490 0101, a.nechay@1plus1.ua; t.grybkova@1plus1.tv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду