27 жовтня у Івано-Франківську – дискусія з питань безпеки журналістів

15 Жовтня 2017
905
15 Жовтня 2017
15:27

27 жовтня у Івано-Франківську – дискусія з питань безпеки журналістів

905
Національна спілка журналістів України та Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень) запрошують журналістів міста Івано-Франківськ та області на регіональну дискусію «Безпека журналістів: базовий стандарт вільних медіа.
27 жовтня у Івано-Франківську – дискусія з питань безпеки журналістів

Ключові теми для обговорення: безпека журналістів, міжнародні зусилля по боротьбі з безкарністю за злочини проти журналістів, свобода слова і плюралізм думок в часи конфліктів, боротьба з пропагандою війни і насильства, саморегулювання ЗМІ, варіанти допомоги українським журналістам (які опинилися в біді) з боку міжнародних журналістських організацій.

У дискусії беруть участь:

- Голова НСЖУ Сергій Томіленко;

- Керівник проектів Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Ніколя Ебнотер (Відень);

-  медіа юрист, виконавчий директор ГО «Платформа прав людини» Олександр Бурмагін (Київ).

В рамках заходу відбудеться презентація проектів Офісу Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень), а також спільних проектів ОБСЄ з Національною спілкою журналістів України.

Організатор регіональної дискусії – Івано-Франківська обласна організація НСЖУ.

Це уже п’ята регіональна дискусія з фізичної безпеки журналістів, яку у 2017-му році проводять спільно НСЖУ та Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи медіа. Раніше заходи відбулися у Запоріжжі, Одесі, Харкові та Миколаєві.

Захід відбудеться 27 жовтня у конференц-залі готелю «Станіславів» за адресою: Івано-Франківськ, вул В'ячеслава Чорновола, 7.

Початок о 10.00 (реєстрація з 9.30).

З питань попередньої реєстрації та за довідковою інформацією прохання звертатися за тел.: 066-6770726, 067-2146011 (Вікторія Плахта) або за адресою media.reforma@gmail.com  та vitaplakhta@ukr.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду