19 жовтня – презентація книги «Культ предків» журналістки Наталки Фіцич

13 Жовтня 2017
1954
13 Жовтня 2017
14:55

19 жовтня – презентація книги «Культ предків» журналістки Наталки Фіцич

1954
19 жовтня о 19:00 в «Довженко. Книги.Кава.Кіно», вул. Васильківська, 1 (перший поверх Довженко-Центру) відбудеться презентація книги «Культ предків. Нетуристичні звичаї України» журналістки Наталки Фіцич
19 жовтня – презентація книги «Культ предків» журналістки Наталки Фіцич

Наталка Фіцич – авторка телевізійних проектів: документального циклу «Відкрита зона» (соціальні, історичні, культурологічні явища та персони), «Майстер-клас» (народні ремесла та майстри), «ПроОбраз» (видатні діячі культури).

«Культ предків. Нетуристичні звичаї України» - 34 розділи книжки, які присвячені якомусь святу або звичаю. Це  20 тис + кілометрів доріг, 56 рецептів, 44 аудіо та відео, що відкриватимуться за допомогою QR-кодів.  Наталка Фіцич рік подорожувала Україною, фіксуючи за допомогою фото і відеокамери старовинні обряди і традиції різних регіонів нашої країни.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду