Канал «Україна» – лідер телеперегляду вересня

2 Жовтня 2017
1763
2 Жовтня 2017
23:20

Канал «Україна» – лідер телеперегляду вересня

1763
За підсумками вересня 2017 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед вітчизняних телеканалів за аудиторіями 18–54 (міста 50 тис.+) та 18+ (міста 50 тис.+). Канал є лідером телевізійного перегляду всі дев’ять місяців поточного року.
Канал «Україна» – лідер телеперегляду вересня

За аудиторією 18-54 (50 тис.+) середня частка (shr, %) каналу «Україна» у вересні становила 10,08%*, рейтинг (rat, %) – 1,25%*. За аудиторією 18+ (50 тис.+): частка – 12,45%**, рейтинг – 1,97%**.

«Від початку року, всі дев’ять місяців канал «Україна» тримає першість. І з початком осіннього сезону, незважаючи на всю різноманітність прем’єр на інших телеканалах, ми зберігаємо лідерство як за комерційною, так і за загальною аудиторією. Такий результат став можливим насамперед завдяки точному розумінню запитів нашої аудиторії та ретельній і вивіреній роботі у виробництві контенту, що зрештою й втілюється в програмний продукт, який стабільно збирає високі показники. Особливо хочу тут відзначити наші проекти власного виробництва – «Реальна містика», «Зірковий шлях», «Сьогодні», «Говорить Україна», а також праймові серіали як власного виробництва, так і створені у партнерстві з різними вітчизняними продакшенами», – зазначила керівник телеканалу «Україна» Вікторія Корогод.

Лідером глядацьких уподобань у вересні канал «Україна» зробили ранкові, денні та праймові проекти власного виробництва, кінопоказ вихідного дня, ексклюзивні футбольні трансляції матчів національної збірної та поєдинків українських команд у групових турнірах Ліги Європи та Ліги чемпіонів УЄФА.

Проекти «Зірковий шлях», «Реальна містика», «Сьогодні. Випуск о 19:00», україномовний серіал «Черговий лікар» та прем’єра третього сезону «Жіночого лікаря» за підсумками місяця, утримували першість у своїх слотах за обома аудиторіями(*/**). У прайм-таймі прем’єрний сезон мелодраматичного серіалу «Жіночий лікар-3» зібрав аудиторію близько  12 млн. глядачів***, «Вікно життя-2» – близько  14 млн. глядачів***. Аудиторія соціального ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим у вересні становила 18 905 421 осіб***, а інформаційних випусків «Сьогодні 19:00» – 16 390 238 осіб***.

У кінопоказі вихідного дня одні з найвищих показників здобули прем’єри міні-серіалів «Дитина на мільйон» (за аудиторією 18-54 (50 тис.+), частка – 14,75%*, рейтинг – 2,86%*, за аудиторією 18+ (50 тис.+) – частка 16,85%**, рейтинг – 4,44%**) та «Зійде сонце» (за аудиторією 18-54 (50 тис.+),  частка – 11,9%*, рейтинг – 2,52%*, за аудиторією 18+ (50 тис.+) – частка 15,89%**, рейтинг – 4,57%**). Серіали «Зійде сонце» (виробництво «Українська продакшн студія») та «Дитина на мільйон» (виробництво Mamas Film Production) подивились 6 млн. українців*** кожен.

Також, одними з найбільш рейтингових у вересні стали футбольні трансляції на каналі «Україна», а трансляція матчу національної збірної України проти головної команди Ісландії у відбірковому турі до Чемпіонату світу 2018 року очолила топ телевізійних подій каналу у вересні: за аудиторією 18-54 (50 тис.+), частка – 19,71%*, рейтинг (rat, %) – 5,46%*; за аудиторією 18+ (50 тис.+) - частка 19,66%**, рейтинг 6,36%**.

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка «50 тис. +».

** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка «50 тис. +». 

***Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»

Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК. Оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Данні надані телеканалом "Україна". Дані попередні на 30 вересня 2017 року, розраховані за показниками rat%, shr% и cov#. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду