«Новомедіа Форум 2017» заявив про участь 30 спікерів

«Новомедіа Форум 2017» заявив про участь 30 спікерів

27 Вересня 2017
1942
27 Вересня 2017
19:16

«Новомедіа Форум 2017» заявив про участь 30 спікерів

1942
«Новомедіа Форум 2017», який відбудеться у Києві 3-4 листопада повідомив імена всіх 30 спікерів.
«Новомедіа Форум 2017» заявив про участь 30 спікерів
«Новомедіа Форум 2017» заявив про участь 30 спікерів

Про це повідомляє прес-центр Форуму.

Особливий гість цього року – Сєва Новгородцев, журналіст і радіоведучий BBC в Лондоні, «перший радянський діджей», кавалер ордена Британської імперії. Коли він починав працювати, його голос слухали під подушкою ще за часів СРСР, в завершенні кар'єри він вже мовив в онлайні і відкрито. Кілька років організатори «Новомедіа Форуму» звали його у Київ для участі у події, і 3-4 листопада Сєва Новгородцев буде на щорічному журналістському івенті.

На «Новомедіа Форум» також прилетить Меліса Гарісон, керуючий директор The Media Project. Журналіст на радіо і телебаченні США з досвідом роботи більше 20 років. Вона працювала ведучою новин і репортером в телекомпаніях NBC в Нью-Йорку і WFAA-TV в Далласі. Багато років вела ефір на радіо CBS. Гостя розповість, чому між американськими журналістами і адміністрацією президента Дональда Трампа так багато конфліктів. 

Журналіст, ведучий радіо і телебачення Матвій Ганапольський розповість, як стати помітною персоною в ефірі. Спікер має величезний досвід роботи ведучого на радіостанції «Эхо Москвы», грузинського телеканалу «ПІК», кримськотатарського телеканалу ATR, українського телеканалу NewsOne і «Радіо Вести», Радіо «Ера». Нині – ведучий телеканалу «Прямий». 

Про правила і стандарти, за якими слід працювати телеведучим, будуть говорити: Вадим Карп'як, ведучий «Свобода слова» на ICTV; Ольга Кашпор, керівник напрямку нових форматів 1+1; Віолетта Трикова, ведуча на телеканалі «112 Україна».

Про етапи створення та розвиток успішного інтернет-видання розкажуть Орест Сохар – шеф-редактор «Обозревателя»; Сергій Рачинський – журналіст, редактор, медіа-менеджер, медіа-тренер; Денис Попович – колишній головний редактор інтернет-видань «Народна правда» і «Апостроф», керував відділом «Суспільство» в газеті «Комерсант Україна». Пул спікерів Форуму поповнила також Ірина Соломко – керівник комунікаційного напряму «Реанімаційному Пакету Реформ», яка раніше працювала в «Сегодня» і «Корреспонденте».  

«Як розповідати про спорт цікаво і нетипово» розкаже Слава Варда, який нині веде спортивні ефіри на NewsOne, а також є автором і ведучим низки програм на «Радио Вести» і телеканалі «UA: Перший». Пару йому складе Руслан Свірін, керівник спортивної редакції телеканалу «Київ». 

Як зробити соціальну журналістику не лише корисною, а й цікавою – про це розкажуть журналісти телеканалу СТБ Ірина Заславець і Дмитро Литвиненко.

Про інформаційну війну, контрпропаганди і ролі ЗМІ в деокупацію – сесія особливої актуальності в рамках «Новомедіа Форуму» цього року. Спікери: Олексій Арестович, Олег Саакян, політолог і громадський діяч з Донбасу, голова Платформи соціально-гуманітарних ініціатив і інновацій «Єдиний Координаційний Центр».

Не залишаться без уваги і влогери, які прагнуть підкорити YouTube. Фахівці компанії AIR, що входять до ТОП-5 світових партнерів YouTube, дадуть ексклюзивні рекомендації. Зірковим гостем цієї сесії стане Роман Олещук, творець відеожурналу «Крізь».

Весь пул спікерів опублікований ТУТ. Зареєструватися можна, заповнивши форму ТУТ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1942
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Учасниця форуму
2363 дн. тому
Сева Новгородцев - це єдина людина на форумі, яка могла критично мислити, кого було цікаво почути. Не враховуючи це, це ПРОТЕСТАНТСЬКЕ ЗБОРИЩЕ. Я прийшла на форум журналістів, а не на зібрання протестантів! Кіт у мішку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду