Схиблені на читанні або топ-9 книг Форуму Видавців від видавництва «Ранок»

Схиблені на читанні або топ-9 книг Форуму Видавців від видавництва «Ранок»

25 Вересня 2017
2856
25 Вересня 2017
19:40

Схиблені на читанні або топ-9 книг Форуму Видавців від видавництва «Ранок»

2856
Схиблені на читанні або топ-9 книг Форуму Видавців від видавництва «Ранок»
Схиблені на читанні або топ-9 книг Форуму Видавців від видавництва «Ранок»

Величезна кількість книжок та 24 Форум Видавців залишилися вже далеченько, а саме у вересні 2017-го у старовинному міста Лева. Ми із задоволенням переглядаємо фотографії, на яких яскраві очі читачів наповнені бажанням знайти  саме «свою» книжку, незвичайні зачіски, які підкреслюють підліткову «схибленість на читанні» та всіх відважних, які поринули у світ Ердас й стали частиною саги про «Звіродухів». Ми дякуємо всім, хто завітав на стенд видавництва «Ранок». Завдяки вашим теплим словам та відгукам, ми вкотре переконуємося, що книги нашого видавництва роблять дітей щасливими. І звичайно ж ми підводимо підсумки продажів книг видавництва «Ранок» на 24 Форумі Видавців.

Топ-9 продажів очолює перша книга циклу про світ Ердас  - «Звіродухи.Народжені вільними»

«Звіродухи» - цикл романів бестселерів за версією New York Times, про світ Ердас, де діти щойно досягнуть 11 років, проходять через особливий обряд. Велика доля чекає на тих, хто зуміє викликати духів Полеглої Четвірки. Один спалах – та життя чотирьох дітей із різних куточків Ердасу зміниться назавжди – відтепер вони поєднані зі звіродухами. Таке поєднання відкриє нездоланну силу та велику відповідальність, особливо, якщо твоя тварина – легендарний дух Полеглої Четвірки. Але чому легенда повертається саме зараз?

Друге місце читачі віддали незвичайній дівчинці Карі та її величезній таємниці - «Корнуольський коледж: Що приховує Кара Вінтер». Гостросюжетна серія книг у жанрі трилер. У центрі повісті - Корнуольський коледж та його студенти - діти з найзаможніших сімей Англії. Тут панують свої закони та свої правила, і саме тут учні вчаться бути дорослими й самостійними. Кара Вінтер мріє потрапити сюди. І ось її мрія здійснюється, Кара отримує свободу, а разом із нею – перших подруг і навіть дивакуватого хлопця на ім’я Моріц. І лише таємниця Кари, яку вона оберігає сильніше,   ніж будь-яку коштовність, не дозволяє дівчині повністю насолоджуватися життям. Що ж це за таємниця, і чому Кара анічогісінько не розповідає про себе?

Третє місце зайняла книга у  незвичайному форматі розповіді: щоденник зі смішними скетчами. «Чудовий світ Тома Гейтса» - це неймовірно смішна й харизматична книга, яка говорить до підлітків їхньою мовою. Знайомтеся зі щоденником доброго, але трохи бешкетного хлопця Тома, який мріє створити рок-гурт («Зомбособаки»), свариться із сестрою, забуває виконувати домашку…, або проливає на неї всіляку рідину. Том розповідає про свій день у своєму щоденнику, про вусату вчительку, своїх класних друзів та як викрутитися зі шкільних неприємностей.

Четверте місце посіли книги для любителів грати в хованки - «Пікабу».

«Пікабу: Тварини в кольорових одежинах» та «Пікабу: Візерунки тварин» - книги-картонки для малюків від 2 рочків. Всередині книжки заховано кілька тваринок. Можна їх відшукати. Можна обвести шаблони тваринок на папері і розфарбувати їх. Можна створи власне середовище для тваринок, а можна покласти на випуклу частину сторінки у формі тваринки аркуш паперу й швидкими рухами створити власний малюнок.

На п’ятому місці опинилася книга, яка змусить кожного читача хвилюватися про долю славнозвісного Персі Джексона. «Герої Олімпу» - цикл жанру героїчного підліткового фентезі, який є довгоочікуваним продовженням популярної серії «Персі Джексон» від відомого Ріка Ріордана. У першій книзі «Герої Олімпу. Зниклий герой» справджується Велике Пророцтво: сили, страшніші за титанів, загрожують Олімпу та всьому людству, чудовиська не затримуються в Тартарі, а мертві повертаються із Підземного царства... Чи справа в загрозі розкриття страшної таємниці, яку олімпійці ретельно приховували протягом століть? А може, хтось керує їхньою свідомістю?

Шосте місце посіла книга, яка продовжує цикл розвиваючих книг Річарда Скаррі – «Невгамовний світ». З її допомогою кожен зможе  вивчити багато нового, подорожуючи світом. На малюка чекають США, Франція, Японія, Єгипет, Австралія і багато інших. Дитина знайомитися з країнами світу й читає про кумедні пригоди їхніх жителів.

Сьоме місце маленькі книголюби  віддали величезному картонному віммельбуху під назвою «Мій великий віммельбух. Тварини». На сторінках книги ховається папужка-бешкетник, якого потрібно відшукати. Гортаючи барвисті сторінки віммельбуха, малюк побуває на фермі, у лісі, горах, спекотній Африці й навіть на Крайній Півночі. У цій експедиції не можливо оминути зустріч із полярним ведмедем, і не потоваришувати із родиною слонів.
            На восьмому місці опинилася інтерактивна «Абетка перетворень». Окрім звичних ілюстрацій у книзі сховано багато додаткових картинок на кожну літеру алфавіту. Малюк вгадує, на що перетвориться вихідна картинка, вивчає абетку та радіє чарівним перетворенням!

Дев’яте місце рейтингу читатчі віддали книзі «Школа чарівних тварин».

Книга входить в однойменну серію з 4 книг про звичайнісіньку школу та її учнів. Але тільки на перший погляд звичайну. Той, кому пощастить, знайде найкращого друга у світі – чарівну тварину. Тварину, яка вміє говорити. Але тільки з тобою…

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду