ВОЛЯ додала до своїх пакетів телеканал XSPORT

24 Вересня 2017
705
24 Вересня 2017
15:52

ВОЛЯ додала до своїх пакетів телеканал XSPORT

705
Компанія ВОЛЯ активно сприяє розвитку спорту в Україні. Як відомо, підтримка вболівальників – це запорука успіху на змаганнях. З вересня мультиспортивний телеканал XSPORT можна дивитися у базових телевізійних пакетах ВОЛЯ.
ВОЛЯ додала до своїх пакетів телеканал XSPORT

Співпраця компанії ВОЛЯ та телеканалу XSPORT – це можливість вболівальників дивитися улюблені спортивні події та можливість для національних федерацій, клубів, команд та спортсменів бути ближчими до людей, показувати свої змагання та ділитися своїми перемогами, а також сприяти розвитку спортивного руху в Україні.

Відтепер українські глядачі зможуть переглядати не тільки найбільш масові види спорту, такі як футбол, а й долучитися до фанатів хокею, баскетболу, волейболу, боксу та інших видів спорту.  В ефірній сітці телеканалу XSPORT  присутні трансляції матчів Української Хокейної Ліги, Суперліги з баскетболу та національної збірної, вечори змішаних єдиноборств, змагання з більярду, тенісу, матчі національних чемпіонатів з футзалу, легкої та важкої атлетики, американського футболу. Канал пропонує розділити експертну думку оглядачів та аналітиків актуальних спортивних подій у проектах «Україна футбольна», «Про боротьбу», KOTV Classic або відпочивати за переглядом розважальних програм «Наша рибалка», «Приїхали», «На зміні» та інших.

- Спортивні події завжди захоплюють, і особливо вражають ті види спорту, де українці мають сильні результати. Вже понад 10 років ВОЛЯ виступає спонсором Параолімпійської та Дефлімпійської збірних України. Спортсмени – це справжня гордість України. Ми раді, що пакети ВОЛЯ поповнилися таким спортивним каналом як XSPORT, тому що наша спільна мета – не лише показати глядачам якісний спортивний контент, а також надихнути їх на власні досягнення, – говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Телеканал XSPORT висвітлює події в українському спорті та головні міжнародні змагання, популяризує здоровий та активний спосіб життя.

- Партнерство XSPORT та ВОЛЯ робить український спорт ще доступніший для наших глядачів спортивних вболівальників, та розширює інформаційне поле для популяризації національних чемпіонатів, – впевнений Олег Шадрунов, директор телеканалу XSPORT.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба компанії ВОЛЯ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду