Комплекти відеоспостереження CoVi Security: безпека - понад усе*

22 Вересня 2017
609
22 Вересня 2017
15:05

Комплекти відеоспостереження CoVi Security: безпека - понад усе*

609
Установи, безпосередньо пов'язані з фінансовою сферою завжди привертали надто багато уваги - і не дивно, адже здобувачі легкої наживи бачили, бачать і будуть бачити в них доступний "великий куш".
Комплекти відеоспостереження CoVi Security: безпека - понад усе*

Однак, завдяки стрімкому розвитку сучасного світу техніки, власники цінного майна (а це, до речі, можуть бути не тільки юридичні, а й фізичні особи) можуть не турбуватися про його збереження й особисту безпеку. Сигналізаційні установки, сейфи, захисні механізми блокування доступу й комплекти відеоспостереження - все це допоможе налагодити систему захисту. Мабуть, найбільш корисними пристроями з усього вищезгаданого переліку можна назвати комплекти відеоспостереження. Чому? Вони допоможуть не тільки усунути наслідки несанкціонованого доступу, а й запобігти їм взагалі.

Купити комплекти відеоспостереження CoVi Security можна в мойо . Основні параметри, якими варто керуватися в процесі вибору системи відеоспостереження - це її надійність і якість. Варто відзначити, що чим краще якість самого комплекту, тим вище ймовірність, що він буде фіксувати всі необхідні деталі того, що відбувається навколо. Дозвіл, рівень деталізації, можливість настройки яскравості і контрасту - дуже важливі характеристики відеокомплектів.

Для панорамної зйомки територій, що оточують охоронюваний об'єкт, найчастіше використовують спрямовані камери відеоспостереження. Комплекти, до складу яких вони входять (наприклад, AHD-6W, AHD-3W), розраховані на роботу поза приміщеннями і, відповідно, захищені від згубного впливу атмосферних опадів і низьких температур.

Для зйомки безпосередньо всередині об'єкта професіонали віддають перевагу комплектам з камерами типу "купол" - AHD, AHD-6D. Залежно від площі приміщення кількість камер в складі набору можна варіювати - в середньому від 2 до 8.

Потреба в "подвійний" зйомці мотивує до покупки універсальних комплектів AHD-6W або AHD-3W. Найчастіше, в їх "склад" входять камери двох типів - купольні і спрямовані, тому вони можуть бути частиною як зовнішньої, так і внутрішньої системи безпеки.

Легковажне ставлення до власного життя, здоров'я та збереження матеріальних благ може привести до плачевних наслідків. Комплекти відеоспостереження CoVi Security допоможуть запобігти будь-які неприємності і надзвичайні події, пов'язані з незаконним проникненням сторонніх осіб на приватні території.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
*Матеріал опубліковано на правах реклами
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду