Медіашкола при 1+1 медіа святкує чотири роки

20 Вересня 2017
1355
20 Вересня 2017
12:31

Медіашкола при 1+1 медіа святкує чотири роки

1355
У 2013 році 1+1 медіа відкрила власну Вищу Школу Media&Production, аби передаючи реальний досвід групи, давати студентам можливість не тільки чути теорію, а й здобувати практику, тим самим виховуючи нове покоління фахівців медіасфери. За чотири роки Вища Школа підготувала до телесвіту близько 600 випускників, з яких понад 100 є маленькими вихованцями Дитячої медіашколи. На сьогоднішній день вже 74 спеціалісти працюють у медіа і 68 приєдналися до #командинайкращих компанії 1+1 медіа.
Медіашкола при 1+1 медіа святкує чотири роки

Історії успіху випускників Вищої Школи та їх впевнені професійні кроки говорять самі за себе. Нещодавнім прикладом тому єзародження нової зірки на українському ТБ, ведучої програми «Сніданок з 1+1» − Нелі Шовкопляс, яка закінчила курс «Ведуча розважального шоу» і вже відучора, 19 вересня, розпочала ранкові ефіри на телеканалі 1+1.

«Вища Школа Media&Production– це мрія. Мрія покращити стан сучасної освіти за рахунок надання якісних знань нашим студентам, практики на власних сучасних потужностях групи 1+1 медіа, спілкування з викладачами-співробітниками компанії, які постійно вдосконалюються й отримують знання та досвід по всьому світу. А ще – це можливість. Можливість знайти нових працівників із сяючими очима, завдяки яким медіакомпанії в Києві та по всій Україні зможуть втамувати кадровий голод. І це – гордість! За кожного, кого зустрічаєш коридорами та чиї прізвища бачиш в титрах новин, серіалів, фільмів та шоу», − коментує Вікторія Гнап, керівник відділу розвитку та навчання 1+1 медіа.

20 вересня о 19.00 разом з тренерами, випускниками та майбутніми студентами Вища Школа Media&Production відсвяткує 4-річчя своєї діяльності. Відвідати захід, привідкрити двері світу медіа, дізнатися більше про напрямки навчання та познайомитися з командою Вищої Школи зможуть усі охочі. Детальна інформація про зустріч за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1 медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду