7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media

7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media

9 Вересня 2017
4203
9 Вересня 2017
15:59

7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media

4203
7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media
7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media

7-8 жовтня в Києві відбудеться  освітня конференція (лекторій), що присвячена digital media та інтернет-журналістиці – Online Media Guru (OMG).

Тематики заходу: запуск і монетизація медіа; соціальні медіа; створення контенту:копірайтинг/сторітелінг; інтернет-журналістика; smm/контент-маркетинг.

Іноземними спікерами цього разу будуть гуру світових онлайн-медіа, а саме:

- Mark Challinor, комерційний директор компанії Trinity Mirror (Велика Британія), яка включає більше 80 онлайн-видань, серед яких легендарні Daily Mirror, Daily Post та Liverpool Echo News. Марк також працював над створенням мобільних платформ у всесвітньовідомому The Telegraph. Він також входить до складу ради директорів The International News Media Association (INMA) - провідної громадської організації для медіа-компанії, що прагнуть збільшити дохід.

-Emma Lacey-Bordeaux, редактор однієї з найавторитетніших телерадіокомпаній світу CNN, США. Раніше вона була редактором/продюсером на CNN Radio та CNN.com, що висвітлювали всі резонансні події, починаючи від президентських виборів США 2012 року до стрілянини у школі Сенді-Хук. Емма прочитає відеолекцію на тему сторітелінгу (storytelling).

-Alen Mlatisuma, керуючий редактор Voice of America (www.voanews.com), США. Ален здійснює управління Євразійським відділом VOA (Голос Америки) щодо розвитку цифрових медіа, а також залучення аудиторії на медіаринках пострадянських країн. Він має великий досвід у збільшенні аудиторії онлайн - медіа , завдяки поєднанню програмування, створенню контенту, використанню соціальних мереж та SEO. Ален прочитає відеолекцію на тему створення та дистрибуції контенту.

Варто зауважити, що організатори  очікують ще на декількох іноземних спікерів , які будуть оголошені трохи пізніше.

Від представників вітчизняних онлайн – медіа будуть представлені CEO, головні редактори та експерти топ онлайн-видань, а саме: «Громадське радіо», «В городе», «Обозреватель», ONLINE.UA , «UA-Футбол»,  «Детектор медіа», B2Blogger.com, «Петр и Мазепа», KyivPost.com  та ін.

Відвідувачі отримають предметні знання і навички, а також методологію їх  застосування, а саме : 1) Як створювати професійний та читабельний контент для медіа: основи копірайтингу, аудіо- , відеомейкінг, блогінг; 2) Які існують інструменти аналітики та ефективної дистрибуції контенту; 3) Які способи монетизації онлайн-медіа доцільно застосовувати: нативна реклама, subscription формат та тощо; 4) Розуміння управлінських аспектів та основ запуску онлайн-медіа.
По завершенні лекторію слухачі отримають дипломи, які підтвердять отримані ними знання і  навички .

Кожен учасник лекторію матиме можливість подати заявку на оплачувану практику/стажування в компаніях лекторів, щоб відчути «кухню» медіа зсередини або навіть працевлаштуватись.

OMG буде корисним: журналістам, копірайтерам, smm, маркетологам та PR-менеджерам, CEO, тим, хто планує започаткувати свій digital-media бізнес, молодим спеціалістам, які хочуть працювати у галузі онлайн- медіа.

Детальна інформація про захід за посиланням.  

Сторінка заходу у Facebook.

Зареєструватись на конференцію можна за посиланням.

Де: м. Київ, БЦ Парус (конференц - центр), вул. Мечникова, 2

Коли : 7-8 жовтня 2017 року

Контакти: E-mail: mastershubua@gmail.com  Тел: +38 067 324 05 name="_GoBack">59

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду