ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»

ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»

7 Вересня 2017
2409
7 Вересня 2017
18:47

ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»

2409
Сказати просто в очі топовому політику все, що про нього думаєш? Великим пальцем однієї руки поставити хрест на кар'єрі чергового популіста у владі? З вересня телеканал ZIK дарує таку можливість своїм глядачам. Новий генеральний продюсер ZIKу Наташа Влащенко запускає інформаційно-політичне інтерактивне ток-шоу з елементами реаліті та екшену під назвою «Народ проти».
ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»
ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»

«Народ проти» ­– це єдине масштабне політичне ток-шоу в Україні, де ведучою є жінка, а головним учасником – народ.

В основу шоу закладений принцип Колізею. Студія – це своєрідна бійцівська арена з неприхованими емоціями, політичними пристрастями та «забороненими» ударами. Тут команди нині діючих політиків або високопосадовців боротимуться між собою за прихильність глядачів. Тільки на цій арені народ може звільнити народного депутата, міністра і навіть прем’єра. А політикам доведеться не тільки тримати удар, але й виявити неабияку кмітливість.

По завершенню за лаштунками програми учасники коментуватимуть фінальне рішення народу, даватимуть свої оцінки виступам опонентів, аналізуватимуть, чому народ підтримав ту чи іншу команду.

«Ера ток-шоу з довгими самопрезентаціями політиків і одним модератором давно пішла в небуття. Народ прагне шоу, і в ідеалі хоче бачити жорстку боротьбу на рингу, своєрідний Колізей, де він може підняти палець вгору або опустити вниз», – коментує ведуча прем'єрного ток-шоу та генеральний продюсер ZIKу Наташа Влащенко.

Не пропустіть нове масштабне політичне ток-шоу «Народ проти» у новому осінньому сезоні на телеканалі ZIK з 8 вересня щоп’ятниці о 21:30.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2409
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду