До 8 вересня – подання на тренінги в Маріуполі і Краматорську «Режисура мультимедійних історій»

2 Вересня 2017
1235
2 Вересня 2017
10:38

До 8 вересня – подання на тренінги в Маріуполі і Краматорську «Режисура мультимедійних історій»

1235
Громадська організація «Донецький інститут інформації» запрошує журналістів з міст півдня Донецької області і всієї Запорізької області взяти участь в одноденному тренінгу «Режисура мультимедійних історій» в Маріуполі 18 вересня і журналістів з усіх інших міст Донецької області і всієї Луганської області в Краматорську 20 вересня.
До 8 вересня – подання на тренінги в Маріуполі і Краматорську  «Режисура мультимедійних історій»

Тренінг буде присвячений темі, як збирати історії з нуля, вибудовувати логіку, знаходити героїв, підбирати формати так, щоб донести думку до читача.

Питання для обговорення:

- Як підібрати мультимедійний формат для створення матеріалу певного жанру?

- З чого почати підготовку матеріалу?

- Які засоби і інструменти допоможуть донести думку найбільш ефективно?

Журналісти дізнаються все про структурування, комбінування, вибудовування логіки розповіді «від скелета до шкури».

Тренер - Влад Азаров, редактор проектів «Громадського». Він був одним з редакторів тижневика Time Out Kiev (лондонський сітігайд, який по франшизі виходив в Києві). Потім був головним редактором сайту про сучасну культуру Znaki.fm. Сайт потрапив в шорт-лист премії Артемія Троїцького в номінації «Краще ЗМІ про культуру російською мовою». Потім три роки працював одним з редакторів «Форбс» (робив соціально-економічний проект про рекреації шахтних регіонів світу для Центру моніторингу ринку праці, цей проект також виходив на базі сайту Delo.ua.

Тренінг організовує громадська організація «Донецький інститут інформації» в партнерстві з німецькою громадською організацією MiCT (Media in Cooperation and Transition) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Організація оплачує участь, проїзд та харчування учасників в день тренінгу. Учасники тренінгу повинні пройти конкурсний відбір, для цього необхідно вибрати місто і заповнити анкету.

Анкета для Маріуполя на 18 вересня.

Анкета для Краматорська на 20 вересня.

Дедлайн для заповнення анкет - 8 вересня.

Відповіді про участь Організація повідомить 10 вересня по вказаними контактами.

З усіх питань треба звертайтись за телефоном 050-254-08-47 (Артем Бондаренко).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду