Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція

Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція

31 Серпня 2017
1020
31 Серпня 2017
10:53

Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція

1020
4 вересня о 10:00, в Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик, 2) відбудеться прес-конференція, присвячена оголошенню програми роботи першого національного українського стенду на 42-му Міжнародному кінофестивалі в Торонто (6 - 17 вересня 2017).
Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція
Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція

В рамках роботи стенду буде розпочато міжнародну промо-кампанію українського кандидату на премію Оскар в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» - фільму Валентина Васяновича «Рівень чорного»: в індустріальній секції Міжнародного кінофестивалю в Торонто, який вважається стартовим майданчиком «Оскарівського сезону», заплановано показ стрічки. Також, однією з головних подій стенду стане презентація Discover Ukraine про можливості та переваги кіновиробництва в Україні та систему рібейтів для іноземних продюсерів.

На прес-конференції буде оголошено детальну програму промоції української кіногалузі на TIFF, а також програму Днів українського кіно в Торонто - огляду нових українських фільмів, який відбудеться 8 - 10 вересня.

Спікери прес-конференції:

Пилип Іллєнко - голова Державного агентства України з питань кіно

Анатолій Соловей - начальник управління публічної дипломатії МЗС України

Вікторія Ярмощук – виконавчий директор Української Кіноасоціації, директор MediaResources Management

Валентин Васянович - режисер фільму «Рівень чорного», висунотого Україною на номінацію Американської Кіноакадемії «Найкращий фільм іноземною мовою»

Український стенд на 42-му Міжнародному кінофестивалі в Торонто буде представлено в рамках TIFF Industry Сentre з 7 по 17 вересня 2017. Стенд, який вже традиційно працюватиме під закликом Ukraine is Your Destination, організовано Державним агентством України з питань кіно спільно з Посольством України в Канаді, за підтримки Українського Національного Об'єднання в Торонто та представників української кіноіндустрії.

Для того, щоб зареєструватись на прес-конференцію, будь ласка заповніть форму запосиланням: https://goo.gl/forms/r83yE5MbLxF587mN2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду