Оголошені перші спікери Новомедіа Форуму 2017

23 Серпня 2017
1121
23 Серпня 2017
16:38

Оголошені перші спікери Новомедіа Форуму 2017

1121
На сайті Новомедіа Форуму вже опубліковано десяток спікерів, які долучаться до цьогорічної події. Традиційно - це ключові персони у сфері медіа, які мають значний досвід за плечима. Передадуть знання, поділяться навичками, відповідатимуть на питання і, можливо, запросять на стажування.
Оголошені перші спікери Новомедіа Форуму 2017

До пулу спікерів цього року долучається Матвій Ганапольський, ведучий радіо і телебачення. Останнім часом працював на «Радио Вести» і телеканалі NewsOne. Нині бере участь в розвитку нового телеканалу - «ПРЯМОЙ».

Гостем Форуму стане і Тетяна Лебедєва: зараз - голова наглядової ради НСТУ, а в минулому - член Нацради з питань телерадіомовлення.

Важливим тематичним блоком на щорічних Форумах є інтернет-журналістика. В цьому ключі виступить Денис Попович, головний редактор онлайн-видання «Народна Правда». Раніше був головним редактором сайту «Апостроф» та редактором розділу «Суспільство» у газеті «Коммерсант Украина».

До списку спікерів долучилася Ірина Соломко, керівник комунікаційного напрямку Реанімаційного Пакету Реформ. В минулому - співробітник багатьох редакцій національних ЗМІ («Сегодня», «Корреспондент», ICTV та інші).

Обов'язковим елементом Форуму в останні роки є аспект військової журналістики, який став актуальним для України через події на Донбасі та у Криму. У цьому ключі заплановано виступ військового оглядача Олексія Арестовича.

Також поділяться цінними навичками автор візуальної концепції святкування 500-річчя Реформації Дмитро Ларін, спеціальний кореспондент телеканалу «Інтер» Інна Білецька та багато інших.

І це не повний перелік спікерів Новомедіа Форуму 2017. Загалом на сцену піднімуться понад 30 найкращих фахівців у сфері медіа та комунікації з України та інших держав. Слідкуйте за постійними оновленнями на сайті Форуму.

Новомедіа Форум проходить у Києві щорічно з 2011 року і традиційно збирає понад 300 журналістів, медіа-активістів, студентів і всіх, хто цікавиться темою масової комунікації. Найкращі умови реєстрації на Форум - тільки у серпні. Дізнатися подробиці та заявити про намір взяти участь у заході можна за посиланням.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Новомедіа
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1121
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду