ICTV зняв «мафіозі» в Межигір’ї

ICTV зняв «мафіозі» в Межигір’ї

7 Серпня 2017
1876
7 Серпня 2017
14:41

ICTV зняв «мафіозі» в Межигір’ї

1876
Телеканал ICTV запустив промокампанію головного комедійного шоу нового сезону – «Комік на мільйон».
ICTV зняв «мафіозі» в Межигір’ї
ICTV зняв «мафіозі» в Межигір’ї

Проморолики проекту зняті в гангстерському стилі. У головних ролях – відомі українські актори і шоумени, члени журі проекту «Комік на мільйон» Віктор Андрієнко і Євген Сморигін. Для зйомок промороликів, які знімали в Межигір’ї, вони приміряли на себе образи мафіозі. Ідея та реалізація промороликів – департамент промо та дизайну телеканалу ICTV.

Нагадаємо, «Комік на мільйон» – професійне гумористичне шоу власного виробництва ICTV. У проекті кращі з кращих українських гумористів боротимуться за звання головного коміка країни. Вони проявлятимуть себе у всіх жанрах гумору – від пародії, естрадного монологу, театральної постановки до імпровізації. Переможець і володар титулу «Комік на мільйон» отримає квартиру і роль в одному з комедійних проектів телеканалу. Прем’єра шоу – восени на ICTV.

Головний ролик промокампанії можна подивитись за посиланням. Інші відео кампанії є тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1876
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду