Воля додає в пакети канал Kvartal TV

Воля додає в пакети канал Kvartal TV

29 Червня 2017
2925
29 Червня 2017
17:05

Воля додає в пакети канал Kvartal TV

2925
З 1 липня глядачі зможуть насолоджуватися переглядом шоу і серіалів на найгумористичнішому каналі України – Kvartal TV.
Воля додає в пакети канал Kvartal TV
Воля додає в пакети канал Kvartal TV

Kvartal TV – спільний проект студії «Квартал 95» та каналу «1+1». Кращі проекти студії «Квартал 95» будуть доступні абонентам цілодобово без перерви на рекламу.

Гостра політична сатира, актуальні жарти, різноманітність форматів – все це про канал Kvartal TV. Іронічно і весело про останні новини розкажуть в «Чисто News», скетчком «Країна У» покаже будні жителів різних куточків України, а в «Київ вечірній» смішно і несподівано розіграють знаменитостей. Змусити сміятися Володимира Зеленського та Євгена Кошового може кожен бажаючий в рамках шоу «Розсміши коміка».

Шанувальників ситкомів зачарують колоритні герої серіалу «Свати», які за шість сезонів вже встигли стати народними улюбленцями. Глядачі не зможуть залишитися байдужими до чесного вчителя історії, що став президентом в серіалі «Слуга народу».

Серед повнометражних фільмів, які абоненти зможуть побачити на каналі – романтична трилогія «8 побачень», «Любов у великому місті», «Службовий роман. Наш час» тощо.

Ми працюємо з кращими міжнародними виробниками контенту. Хочу зазначити, що сучасне українське телебачення ні в чому не поступається світовим гігантам. З 1 липня ми починаємо співпрацю з лідером в гумористичному сегменті – каналом Kvartal TV. Цікавий контент – для нас завдання №1. Ми впевнені, що глядачам, як і нам, вже давно полюбилися «Розсміши коміка», «Вечірній квартал» та інші відомі проекти студії «Квартал 95». І тепер у наших абонентів буде можливість дивитися канал в будь-який зручний час, – говорить директор з маркетингу компанії Воля Вікторія Цомая.

Ми раді, що наша творчість і проекти – шоу, фільми, серіали, анімація тепер будуть доступні ще більш широкій аудиторії завдяки компанії Воля, – говорить художній керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський.

Для нас важливо працювати з компанією, яка надає своїм користувачам тільки легальний контент, і також, як і ми, розвиває напрямок Pay TV. Ми досить давно є партнерами компанії ВОЛЯ і раді, що наша співпраця виходить на новий рівень, – говорить керівник Pay TV напряму «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

Проекти студії «Квартал 95» неодноразово ставали лауреатами різних фестивалів. Серед 11 номінацій національної премії «Телетріумф 2016» студія перемогла в п'яти. Серіал «Свати» тричі був представлений в категорії «Приз міжнародної аудиторії» в рамках телевізійного фестивалю в Монте-Карло. Картини «8 кращих побачень» і «Слуга народу 2» стали українськими лідерами за касовими зборами в минулому році.

Дізнатися точний час показу улюбленої програми або серіалу допоможе телепрограма на сайті Воля. Абоненти інтерактивного ТБ зможуть дивитися канал у зручний для них час з використанням функції відкладеного перегляду (Catch UP).

Довідка

Воля – загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів компанії такі відомі як: PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG., SIGMA BLEYSER. ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року 2015» та «Вибір року 2016».

1+1 медіа - Група компаній 1+1 media – один з найбільших медіа-холдингів України, до складу якого входить 6 локальних телеканалів - «1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «Бігуді» «Плюсплюс» , «Уніан ТБ» і міжнародний «1 + 1 International», а також група інтернет-сайтів, власний виробничий департамент «1 + 1 Продакшн» і Вища школа Media & Production. Також група 1 + 1 media представлена ​​на ринку Pay-TV України, як дистриб'ютор контенту - український платний телеканал «Kvartal TV», а також телеканали міжнародних холдингів Viacom International Media Networks (Nickelodeon, Nickelodeon HD, NickJr) і MTV Networks (MTV, MTV Live HD, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Hits, Vh1 European, Vh1 Classic).

Студія «Квартал 95» - компанія № 1 в Україні з виробництва розважального контенту: художнє повнометражне кіно, комедійні серіали, масштабні ТВ-шоу, телефільми, мюзикли і власні формати, концерти, фестивалі гумору, анімація, івенти і багато іншого. Особливий впізнаваний стиль «Кварталу 95» - це поєднання гарного гумору і позитивного погляду на життя, актуальності і гострої політичної сатири, а також орієнтація на загальнолюдські і сімейні цінності.

Фото: Студія Квартал 95

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2925
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду