9 червня - круглий стіл «25 років "ВВС Україна": перевірка фактів тоді і зараз»

1 Червня 2017
904
1 Червня 2017
19:27

9 червня - круглий стіл «25 років "ВВС Україна": перевірка фактів тоді і зараз»

904
«BBC Україна» запрошує відвідати круглий стіл «25 років ВВС Україна: перевірка фактів тоді і зараз» з нагоди 25-тої річниці заснування Української служби ВВС.
9 червня - круглий стіл «25 років "ВВС Україна": перевірка фактів тоді і зараз»

Круглий стіл відбудеться 9 червня о 14:00 в конференцзалі готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv за адресою: вулиця Набережно-Хрещатицька, 1, Київ. 

Зареєструватись необхідно до 5 червня за адресою:  Lisa.lukianenko@bbc.co.uk

У круглому столі «25 років ВВС Україна: перевірка фактів тоді і зараз» візьмуть участь голова Європейського департаменту Всесвітньої служби ВВС Артем Лісс, головний редактор ВВС Україна Ніна Кур'ята і засновниця та перша голова Української служби Елізабет Робсон. Також у дискусії візьмуть участь українські журналісти з «Радіо Свобода», проекту Stop.Fake, «Детектор Медіа», Інституту масової інформації, проекту «Доступ до правди» та інших медіаорганізацій.

Журналісти обговорять, як змінилися способи перевірки фактів та боротьби з фейковими новинами зі зміною інформаційних платформ. Дискусію, що відбуватиметься перед запрошеною аудиторією, ВВС Україна також транслюватиме у Facebook. Підсумковий матеріал буде опубліковано на сайті bbc.ua.

«ВВС Україна» є частиною Всесвітньої служби ВВС.

1 червня 1992 року у незалежній Україні розпочались радіотрансляції на коротких і середніх хвилях - так почала свою роботу перша на пострадянському просторі не російськомовна служба ВВС.

Сьогодні «ВВС Україна» пропонує свій контент на веб-сайті bbc.ua (українською та російською мовами), на ТБ - завдяки співробітництву з українським телеканалом ICTV, та у соціальних мережах FacebookYouTubeInstagramGoogle+ та Twitter - @BBC_ua and @bbcukrainian (українською та російською).

Голова Всесвітньої служби ВВС Франческа Ансворс відзначає: «ВВС Україна пропонує незалежні та перевірені новини, а також аналітичні матеріали наших журналістів з України, Росії та Великої Британії й інших мовних служб зі всього світу. Завдяки цьому є можливість побачити події в Україні й регіоні у загальносвітовій перспективі і розповісти про Україну світові. У свою 25-ту річницю ВВС Україна готується до запуску новинної ТБ-програми. Вона збагатить й урізноманітнить контент, який ВВС Україна пропонує аудиторії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
904
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду