«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей

«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей

1 Червня 2017
1032
1 Червня 2017
17:02

«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей

1032
З 1 по 11 червня компанія дарує абонентам цифрового і інтерактивного ТБ доступ до каналів пакету «Дитячий».
«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей
«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей

Яскравий мікс з мультфільмів, розважальних і навчальних програм сподобається не тільки дітям, а й їхнім батькам. Користувачам будуть доступні власні канали компанії: СINE + Kids і CINE + Kids HD, а також канали LALE, Jim Jam, Boomerang, Gulli girl, Nick Junior і Мультиманія.

Безтурботний Скубі Ду, хоробрий Робін Гуд, іронічний Гарфілд, мудра тіточка Сова, непосидюче страусеня Олівія і багато інших чекають дітей, щоб здійснити незабутні пригоди разом.

Але на цьому сюрпризи не закінчуються. З 1 червня* в пакет «Дитячий» буде додано міжнародний телеканал Duck TV, який пропонує пізнавальні та розважальні програми для найменших. Дитячий контент на Duck TV відбирається за активної участі психологів і розрахований на дітей до 3-х років, він навчальний і відрізняється нестомлюючою анімацією.

Для того, щоб отримати промо-доступ до телеканалів в період з 1 по 11 червня, користувачам необхідно переналаштувати свій тюнер. Докладніше про налаштування читайте в інструкції.

Команда ВОЛІ вітає з Днем захисту дітей та з радістю надає промо-перегляд найякіснішого дитячого контенту.

*З 1 по 11 червня канал Duck TV буде доступний всім абонентам цифрового та інтерактивного телебачення. З 11 червня канал буде в пакеті «Стартовий»/«Start», а з 1 серпня в додатковому пакеті «Дитячий»/«Super HD».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «Волі»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду