25 - 27 травня показ найкращих фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин»

18 Травня 2017
664
18 Травня 2017
13:43

25 - 27 травня показ найкращих фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин»

664
Фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин» перетнув п'ятирічний кордон і влаштовує показ найкращих фільмів за всі роки фестивалю. Подія пройде з 25 по 27 травня в кінотеатрі «Кінопанорама».
25 - 27 травня показ найкращих фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин»

За час існування проекту, до нього долучилося майже 50 тисяч глядачів по всій Україні. З минулого року фестиваль почав активну експансію закордон — покази відбулися в Польщі та Болгарії, а в червні програма буде представлена у Відні, на найбільшому фестивалі короткого метру Австрії — Vienna Shorts.

Маємо надію, що все це лише початок довгої історії, адже стислість залишається сестрою таланту, не зважаючи на час і місце. Це не просто примха епохи «сторіз», але й констатація факту: вмістити справжню ідею в 60 секунд — можливо. З величезної бібліотеки куратори програми відібрали роботи, перевірені часом, повними залами та тисячами глядацьких голосів.

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину. Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 100 секунд!

Деталі події: facebook.com/events/152882778582167.

Квитки на Concert.ua (goo.gl/0WrlAA) та в Кінопанорамі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Kyiv International Short Film Festival
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
664
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду