5 травня відбудеться прем’єра документального фільму «Американська мрія. У пошуках правди»

5 травня відбудеться прем’єра документального фільму «Американська мрія. У пошуках правди»

3 Травня 2017
3167
3 Травня 2017
15:10

5 травня відбудеться прем’єра документального фільму «Американська мрія. У пошуках правди»

3167
5 травня о 20:20 у кінотеатрі «Україна» розпочнеться вечірка, а о 21:00 відбудеться прем’єрний показ стрічки «Американська мрія. У пошуках правди».
5 травня відбудеться прем’єра документального фільму «Американська мрія. У пошуках правди»
5 травня відбудеться прем’єра документального фільму «Американська мрія. У пошуках правди»

З нагоди виходу документального фільму у прокат на прем’єру до Києва завітає дублерка Jaimie Alexander у серіалі Blindspot на телеканалі NBC, одна із героїнь фільму – Тетяна Родина. 

Що ж до самого фільму, то у стрічці глядачі побачать 8 успішних історій українців, які не так давно покинули Батьківщину та досягли успіху за океаном.

У мотивувальному кинІ знялися співачка Міка Ньютон, голлівудська акторка Тетяна Родина, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова.

«Ми навмисно відшукали у США українців із різних сфер життєдіяльності, щоби довести, що шлях нагору таки існує і його таки можливо подолати навіть у несприятливих, чужих і дуже некомфортних для себе умовах. Через це у нас вийшла дуже пристойна мотивувальна історія, яка точно заставить глядача задуматися і проаналізувати, що саме у нас йде не так…» - зазначає Володимир Мула, режисер д/ф «Американська мрія».

«У фільмі розкривається неголлівудська Америка. Наші герої потрапили із тепличних умов в умови жорсткого пресингу. Ми підібрали людей, які змогли перебороти у собі цей чорний квадрат, цю безодню. Вони зробили неможливе, зробили 300…500 %. Тому деякі глядачі, що уже подивилися фільм кажуть: «Ееее… ні, друзі! Ми краще залишимося в Україні, у наших умовах, аніж будемо поневірятися там!» - розповідає Микола Васильков, сценарист фільму.

Прем’єра фільму відбудеться 5 травня о 21:00 у кінотеатрі «Україна». Придбати квитки можна тут

У прокаті стрічку можна буде побачити у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Сумах, Тернополі, Рівному, Івано-Франківську та Коломиї.

Київ: кінотеатр "Україна", кінотеатр "Київ", Планета Кіно (Блокбастер), Сінема Сіті (Ocean Plaza), кінотеатр "Кінопанорама", кінотеатр "Ліра", кінотеатр ім.Шевченка, Multiplex (Lavina Mall), кінотеатр "Флоренція", кінотеатр "Boomer", кінотеатр "Магнат", кінотеатр "Дніпро" , Ленінград), кінотеатр "Промінь", кінотеатр "Старт", кінотеатр "Факел".

Львів: Планета Кіно (Forum Lviv), Multiplex (Victoria Gardens), Планета Кіно (King Cross), Lviv Film Center, Кінопалац "Копернік" ("АРТ"), Львівський палац мистецтв.

Івано-Франківськ: Люм'єр.

Харків: Планета Кіно (ТРЦ "Французький Бульвар"), ART HALL.

Одеса: Планета Кіно (Таїрова), Планета Кіно (Котовського), Сінема Сіті.

Рівне: Кінопалац-Україна.

Суми: Планета Кіно (Мануфактура).

Тернопіль: Сінема Сіті (ТРЦ "Подоляни").

Коломия: Стрічка кіно.

ПРО ФІЛЬМ:

Назва: Американська мрія. У пошуках правди

Жанр: документальний фільм

Хронометраж: 90 хв

Продюсер: Володимир Мула

Режисер: Володимир Мула

Оператор-постановник: Станіслав Ткачов

Звукорежисер: Олександр Строкач

Художник-постановник: Андрій Луннік

Актори: Міка Ньютон, Дмитро Коваленко, Тетяна Родина, Арсен Костенко, Вадим Чаленко, Юрій Мельник, Олена Жирнова, Юрій Шевчук

Сценарист: Микола Васильков

Студія виробництва: ТелеПростір

Трейлер фільму на YouTube - #1 , #2

Офіційний сайт фільму mriya.teleprostir.com

Сторінки фільму у соцмережах: Facebook | вКонтакте | Instagram

Володимир Мула – український журналіст та режисер. Працював репортером на каналах «1+1», «UA:Перший», ICTV, а також спеціальним кореспондентом BBC Ukrainian. Був ведучим hromadske.tv, заснував і є головним редактором порталу «ТелеПростір», продюсером проекту LiveTime.

З 2011 року - креативний продюсер прямоефірних студій міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Єдиний український журналіст, що у 2016 року працював на 3-х подіях міжнародного рівня – Олімпійських Іграх, Євробаченні та Чемпіонаті Європи по футболу.

Народився 22 жовтня 1989 року в містечку Городенка на Івано-Франківщині. Закінчив Інженерно-фізичний факультет НТУУ «Київський політехнічний інституті м. Сікорського». За спеціальністю не працював жодного дня. Пішов у журналістику. Реалізував цикл репортажів про Ріо-де-Жанейро, пізнавально-розважальні цикли «Балтійськими країнами» та «Американська Мрія».

У 2015 року зняв документальний фільм-подорож "Американська мрія", а наступного року - продовження нашумілого кінА про життя емігрантів за океаном.

«Американська мрія» – це фільм-подорож у кабіні вантажівки земляка-далекобійника 11-ма американськими штатами, у ході якої автор натрапляє на несподівані факти та думки, які спростовують теорію “русского міра”.

«Американська Мрія. У пошуках правди» - продовження нашумілого кіна про життя емігрантів за океаном. На цей раз журналіст подорожує по США у пошуках успішних та відомих співвітчизників, які відверто і правдиво перебирають свої долі та резюмують головну проблему України.

Робота над фільмом тривала рік. Зйомки картини проходили на початку 2016 року протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3167
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду